Asayiş

Dumanlar Fethiye semalarının rengini değiştirdi

Fethiye Hali'nde plastik materyal satışının yapıldığı müşterek iş durumunda meydana mevrut tutkun endişe kırcı anların yaşanmasına bozukluk oldu. Alev kıvılcım yanan iş noktayı ve içindeki malzemeler Fethiye semalarının rengini değiştirdi. Havadan ve karadan dahil edilen

Dumanlar Fethiye semalarının rengini değiştirdi
17-10-2021 14:10

Yangın; Muğla Büyükşehir Belediyesine ilişkin Fethiye Karaçulha Yaş Meyve ve Sebze Hali'ndeki hususi ortak işletmeye ilgilendiren plastik ve kağıt ambalaj ürünlerinin satılmış olduğu iş durumunda meydana geldi. Oldukça şişman bulunan ve içinde tonlarca kağıt ve plastik mamüllerin bulunmuş olduğu iş yerinin yandığını gören mekân sakinleri hali 112 Acil Yardım hattına bildirerek iane istedi.

Kısa müddette alana mevrut itfaiye aracı aracı ekipleri yangına engelleme etti. Ancak çabucak büyüyen tutkun arama dibine alınmayınca bu el Muğla Orman Bölge Müdürlüğünden de iane istendi.

Orman Bölge Müdürlüğü'ne ilişkin itfa ekipleri de yangına karadan engelleme ederken, ortak helikopter de alevlere açıktan engelleme etti.

Yangın yerden itfaiye aracı aracı araçlarının müdahalesi açıktan da helikopterin sortileri ile tahminî 4 zaman devam eden mücadelenin böylece arama dibine alınıp söndürülebildi. Maddi hasarın milyonlarla anlatım edilmiş olduğu yangınla alakalı anket başlatıldı.

Murat Yalçın
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?