Asayiş

Düğün değil meydan muharebesi: 24 yaralı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde mevcut deri salonunda süregelen gürültü elan sonra adeta meydan muharebesine dönüştü. Kavgada, vurulan 14 isim hastaneye kaldırılırken kısaca 10 insana de fenomen yerindeki ambulanslarda karışma edildi. Taraflar alana irsal edilen manşet ekiplerince ay

Düğün değil meydan muharebesi: 24 yaralı
06-02-2022 08:04

Kavga, Tabakhane Mahallesi Yunus Emre Caddesi Yunus Emre Diriliş Meydanı'nda mevcut birlikte dernek salonunda yaşandı. İddiaya göre, S.K. ile S.Ö.'nün nişanında gürültü çıkartan dü insan bire birlikte tartışmayı çiftin dernek böylece da çıkarttı. Tartışma yerini kavgaya bırakınca etraf çabucak adeta harp bölgesine döndü. Sandalyelerin havada uçuştuğu gürültü dernek salonun dışına taştı.

Olayın çav verilmesi hakkında alana baş döndürücü sayıda manşet ve esenlik kadrosu irsal edildi. Bölgeye mevrut manşet ekiplerince etraf zorlukla sakinleştirildi. Olay yerini adeta kuşatma dibine düzlük Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne ilişkin manşet ekipleri mevzunun şimdi birlikte tomar büyümesini önledi. Çıkan dövüşte kestirmece 24 insan yaralandı. 14 insan hastaneye kaldırılarak otama dibine alınırken, 10 insan ise görüngü yerindeki ambulanslarda otama edildi.

Öte yandan, birlikte çağrılı ise dernek esnasında çekilen halay sonra çıkan gürültü anını her an el telefonu ile kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde; canlılık ile başlamış olan düğünün gürültü ile sonlandığı görüldü. Tarafları birbirlerine girdiği, iskemle ve masaların uçuştuğu anlamış olur görüntülere yansıdı.

Tarafların bölgeden uzaklaştırılmasının peşi sıra davetliler dernek salonundan çıkartıldı. Gelin ve güveyi ise olayların yatıştırılmasının peşi sıra manşet otosu ile bölgeden uzaklaştırıldı. Gelin ve damadın durumlarının dobra bulunduğu öğrenilirken, bap ile ait serbest yetenekli tetkik başlatıldı.

Burak Can Tokyürek - Orkun Kaya
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?