Spor

Dorukhan Toköz: 'Rehavete kapılmak istemiyoruz'

Trabzonsporlu topçu Dorukhan Toköz, şampiyona yarışında rehavete kapılmak istemediklerini belirterek, zat içlerinde konsantrasyonlarını bozmadan bitmeme ettiklerini söyledi.

Dorukhan Toköz: 'Rehavete kapılmak istemiyoruz'
25-11-2021 19:09
Dorukhan Toköz, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Fatih Karagümrük ile hafta sonu deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde matbuat çalışanlarının sorularını yanıtladı. Genç futbolcu, rastgele ortak kariyerde inişler çıkışlar olabildiğini belirterek, "En akıbet şampiyona yaşadım da buraya geldim. Sakatlıkla ilgilendiren tek ortak bilinçlilik kalmadı, baş döndürücü şükür geçti. Sağolsun burada afiyet ekibi, rastgele ortak sıkıntım olduğunda ilgileniyor. İyi gidiyoruz, şampiyona çetince ortak şey. İnşallah üstesinden geliriz" diyerek konuştu.

"Şampiyon olduktan sonraları Avrupa'ya gideriz"

Şu an benek farkı adına önde olduklarını fakat ikinci yarının baş döndürücü elan ehemmiyetli olacağını tamlayan Toköz, "Çok çetince maçlar bizi bekliyor. Önümüzde de baş döndürücü çetince maçlar var. İnşallah burada böke olup ondan sonraları sonu Avrupa olur. Burada mesaimizi tamamladıktan, şampiyonluklar gördükten sonraları inşallah Avrupa'ya gideriz" ifadelerini kullandı.

"Hoca nerde fariza verirse oynarım"

Dorukhan Toköz, Peres'in yokluğunda savunmanın sağında fariza yapmasıyla ilgilendiren adına ise "Ben normalde itidalli meydan oyuncusuyum lakin Eskişehirspor ve Beşiktaş'ta saf hoşgörüsüz oynadığım dönemler oldu. Benim düşüncesince talih ayırt etmiyor. Nerede gerekseme olursa, öğretmen nerede fariza verirse orada oynuyorum. Bu aralar saf bekte gerekseme oldu, Bruno Peres sakatlanmıştı, hocam anca müstahak görmüş oldu orada oynattı. Şu enstantane fotoğraf ortak başağrısı yok, öğretmen nerede fariza verirse orada oynarım" diyerek konuştu.

"Buraya uymak havadan oldu"

Trabzonspor'a baş döndürücü endamsız müddette uyarlanmış bulunduğunu kaydeden Dorukhan, "Ailem de bekâr bırakmıyor. Burada ulusal takımlardan baş döndürücü dostum var. Buradaki düz da baş döndürücü iyi. Arkadaşlarımla bu arada arada aşındırmak yiyoruz, andıran oturuyoruz, bu arada çay içiyoruz. Ortam adına da ayaktaşlık adına da baş döndürücü iyi. Uyum sağlamak, vaktiyle tanıdığım dostlarım da olduğu için çevre benim düşüncesince havadan oldu" değerlendirmesini yaptı.

"Şampiyonluk yarışında rehavete kapılmak istemiyoruz"

Trabzonspor'un şampiyona yarışında avantajlı vaziyette olması hasebiyle şampiyona söylemleri dair davranışlarında ölçülü olduklarını kail Dorukhan Toköz şu ifadelere arazi verdi:

"Söylemlerden ego baş döndürücü etkilendiğimizi söyleyemem. Öncelikle işimize bakmamız lazım. Takım arkadaşlarımızla da aramızda hakeza konuşuyoruz. Biz bu rehavete kapılmak istemiyoruz. Maç karşılaşma bakıyoruz. Çünkü rastgele ortak karşılaşma bizim düşüncesince baş döndürücü önemli. O sebeple kamuoyunda baş döndürücü elan ilgi etmemeye çalışıyoruz. Kendi içimizde konsantremizi bozmadan bitmeme ediyoruz. Çünkü tığ şayet ortak karşılaşma kaybedersek farklı, Allah korusun çirkin değişik değişik yorumlar yapılacak. O sebeple tığ elleme giderken de baş döndürücü ilgi etmemeye çalışıyoruz o taraflara. Allah korusun ortak bilinçlilik olursa gene ilgi etmeden yolumuza bitmeme edeceğiz."

"Ben Trabzonspor'u seçtim, baş döndürücü elleme ortak beraberlik oldu"

Dorukhan, Trabzonspor'a para aktarımı süreciyle ilgilendiren adına ise "Ben evvel sözleşmem bittiğinde Avrupa'ya değerlendirmek istediğimi söylemiştim menajerime. O açıklık ortak derinti takımdan öneri geldi. Hem Avrupa, bununla birlikte Türkiye içerisinden lakin o açıklık Abdullah öğretmen ile konuştum. O arada Abdülkadir, Uğurcan ile baş döndürücü konuştum. Bu yıl hocamızın şampiyonluğu baş döndürücü istediğini, baş döndürücü elleme ortak ekip kuracağını, baş döndürücü elleme plan olacağını söyledi. Abdullah hocayla elan evvela çalışmıştım lakin onun zamanında günah yaşamıştım, sıhhatsiz kalmıştı. Hoca benle hakeza konuşmuş olduğu için, dostlarım da aradı baş döndürücü elleme olacağını anlattı hepsi. Sağ olsun ego Trabzonspor'u, seçtim. Çok elleme beraberlik oldu. O antrenmandaki muhabbette, en akıbet galip geldikten sonraları ego oradan geldim" ifadelerine arazi verdi.

"Milli takıma gidip sonraları Avrupa'ya değerlendirmek hayalim"

Dorukhan ulusal ekip ve Avrupa hedefiyle ilgilendiren adına da şu ifadelere arazi verdi:

"Önce Trabzonspor'da gıllıgışlı olup, elan sonraları önümüzde 5 ay sonraları ulusal ekip arası var. Ondan sonraları ulusal takıma gidip orada formayı almak. Tabii ki hepimizin gayesi ulusal takım, ora baş döndürücü hususi ortak yer. Oraya değerlendirmek her insanın hayali. İnşallah oraya da gidip, ondan sonraları Avrupa'ya değerlendirmek hayalim."

Gökmen Şahin

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?