Gündem

Dizi ve sinema oyuncusu Ayberk Pekcan sonuç yolculuğuna uğurlandı

Mersin'de otama görmüş olduğu hastanede hayatını yitiren dizi ve sinema oyuncusu Ayberk Pekcan düşüncesince cenaze merasimi düzenlendi.

Dizi ve sinema oyuncusu Ayberk Pekcan sonuç yolculuğuna uğurlandı
25-01-2022 15:02
Mersin

Akciğer kanseri dolayısıyla otama görmüş olduğu Mezitli ilçesindeki hususi hastanede esbak ölüm fail 51 yaşındaki Pekcan düşüncesince Yenişehir ilçesindeki Muğdat Camisi'nde tarih ortası namazına müteakip cenaze merasimi yapıldı.

Törene, Pekcan'ın ailesi ve yakınlarının yanında Mersin Valisi Ali İhsan Su ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da katıldı.

Pekcan'ın yakınları, törende gözyaşlarını tutamadı.

Pekcan'ın naaşı, cenaze namazının arkası esna Tarsus kent Mezarlığına defnedilmek neredeyse akıbet yolculuğuna uğurlandı.

Pekcan, 22 Ekim 2021'de toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirdiği açıklamada, akciğer kanserine yakalandığını duyurarak, "Sevgili dostlar, 10 devir derece evvela beden ağrısı şikayetleri ile gittiğim doktorla başlamış olan proses dakika bu noktaya geldi. Akciğer kanseri olmuşum. Tümör, uykuluk ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu dert baş aşamalarında on paralık icmal vermedi. Kemoterapinin önceki günü. En şişman desteğim akrabalarım yanımda, yakındaki dostlarım da öyle. Sağlığıma buluşmak düşüncesince elimden mevrut çabayı göstereceğim. Sağlık dileklerinizi ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla." ifadelerini kullanmıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?