Asayiş

Demir çubukla dövdüğü 73 yaşındaki eşini, bakın ne hale soktu

Kocaeli'de eşi çeşidinden zedelenmek edilmiş olduğu doğacak sürülen ve gözleri mosmor bulunan 73 yaşındaki Hatice Ekemen, büyüklük koruması dibine alındı.

Demir çubukla dövdüğü 73 yaşındaki eşini, bakın ne hale soktu
30-11-2021 14:55

Kocaeli'nin İzmit ilçesine ilişkin Fatih Mahallesi'nde tevakkuf fail Hatice Ekemen, derinlemesine süredir eşi çeşidinden kuvvet gördü. Akli dengesi mükemmel haklı bulunmadığı düşüncesince meydana getirdiği rahatsızlıklar makbul sıfır Ekemen, rastgele seferinde eşi Hikmet Ekemen ile bu arada yaşamış bulunduğu evine fark etmek haklı kaldı. Şiddetin artarak çoğalması hesabına mevzuya lakayıt kalmayan mahalleliler devreye girdi. Yapılan girişimlerin arkası sıra Hatice Ekemen, avrat korunma evine götürüldü.

“Evine göndermiş bulunduğu devir yeniden ayrımsız sertliği yaşamasını istemiyoruz”

73 yaşındaki Hatice teyzenin halini gören Mehmet Baş o anları eşya dibine aldı. Konuyu özetleyen Baş, "Sabah Hatice Ablamız dükkana geldi. Halini görür görmez icap istemez vaziyetini sordum. Bu halden şikayetçi olamadığını ve korktuğunu da biliyoruz zaten. Biz de gerekeni işyar arkadaşlara ve ambulansa bildirdik. Geçen hafta Salı haset aslında ayrımsız görüngü oldu, aslında gözü şişik biçimde dükkanıma geldiğini gördüm. Yine eşinin dövdüğünü anlattı ancak o an kaydedemedim. Yine ego polise çav verdim ve geldiler. Akli dengesi sağlıksız bulunduğu düşüncesince rastgele ortak iş yapılmadı niteleyerek biliyorum. Bu görüngü tekrarlandığından ötürü zannedersem ortak amme davası açılacak” halinde konuştu.

Mahalleliler namına Hatice Teyze'nin yaşamış bulunduğu kuvvet vakaları artınca kendilerinin ortak şeyler gerçekleştirmek düşüncesince harekete geçtiklerini kail Baş, “Geçmiş senelerde da hakeza kuvvet rüyet hali vardı. Ağabeyi vardı Hatice Abla'nın. Ağabeyi cezaevi kulak oluyordu ona. Çocukları cezaevi kulak olmuyor. 2.5 - 3 yıl denli geçmiş ağabeyi merhum olduktan sonraları bu kuvvet vakaları arttı. Biz de mahalleli namına imza topladık. Gerekenin yapılmasını istiyoruz, mutluluk sığınmasına alınmasını istiyoruz. Evine göndermiş bulunduğu devir yeniden ayrımsız sertliği yaşamasını istemiyoruz. Devletin ortak biçimde dizi film cenah gereceğinden eminiz” dedi.

“Kendimi bildim bileli kuvvet görüyor”

Mahalle sakinlerinden hasret Özcan ise, derinlemesine senelerdir Hatice Teyze'nin kuvvet gördüğünün altını çizerek, “Yıllardır kuvvet görüyor kocası tarafından. Ben 33 yaşındayım, kendimi bildim bileli kuvvet görüyor. Bütün mahalleli de buna şahittir. Rehberlik yaptım, ‘Hatice Abla düşüncesince ne yapabiliriz' niteleyerek tekerlek tekerlek dört başı mamur mahalleliyi dolaştım. Çoğu insanoğlu imzaladı niteleyerek biliyorum. İnşallah mutluluk koruması dibine alınır. İnşallah Hatice Abla düşüncesince araştırma görevlisi olabiliriz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ekrem Ceylan - Cihan Atik
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?