Asayiş

Demir çubukla 73 yaşındaki eşini döven adam hakkında yasal işlem başlatıldı

Kocaeli'de 73 yaşındaki eşini kuvvetli çubukla zedelenmek fail meşkûk hakkında yasal işlem başlatıldı.

Demir çubukla 73 yaşındaki eşini döven adam hakkında yasal işlem başlatıldı
01-12-2021 17:19

İzmit ilçesine ilişkin Fatih Mahallesi'nde canlı Hatice E., derinliğine müddet eşi kabilinden hız gördü. Akli dengesi birlik DOĞRU bulunmadığı düşüncesince meydana getirdiği huzursuzluklar makbul sıfır Hatice E., gelişigüzel seferinde eşi H.E. ile bu arada yaşamış olduğu evine hâllenmek DOĞRU kaldı.

Yaşlı eş sonuç adına geçtiğimiz günlerde eşi kabilinden sert çubukla dövüldü. Şiddetin çoğalması hesabına mevzuya lakayıt kalmayan mahalleliler devreye girdi. Yapılan girişimlerin arkası sıra Hatice E. eş dehalet evine götürüldü. Şiddet uygulayıcı eşi hakkında ise yasal işlem başlatıldı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, toplumsal medyadan meydana getirdiği açıklamada, "Sosyal medyada şiddete sunulan kalmış olduğu düşüncesince paylaşım meydana getirilen buğulu teyzemizden bilgimiz bulunmasına müteakip, şahsen benim talimatımla geçmiş tedavisi yapılmış, arkası sıra da eş mihman evine yerleştirilmiş, hız uygulayıcı insan ile ait de yasal işlem başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ekrem Ceylan
 

İLGİLİ HABER
Demir çubukla dövdüğü 73 yaşındaki eşini, bakın ne duruma soktu Demir çubukla dövdüğü 73 yaşındaki eşini, bakın ne duruma soktu
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?