Asayiş

Definecilerin kazdığı tünele düşen kadın: "Kaleyi gezmeye geldik, çabucak düştüm"

Niğde Kalesi'nde dolaştığı tam basmış olduğu yerin çökmesi kararı definecilerin kazdığı tünele düşen Rukiye Ulusoy, "Gezmeye geldim, çabucak düştüm" dedi.

Definecilerin kazdığı tünele düşen kadın:
30-12-2021 14:44

Niğde Kalesi'ni gezen Rukiye Ulusoy çabucak çukura düştü. Yaklaşık 6 mt. dun düşen Ulusoy'u gören çevredeki yurttaşlar vaziyeti ekiplere bildirdi. İhbar için alana sağlık, AFAD, itfaiye aracı aracı ve manşet ekipleri gönderme edildi.

Ekipler kestirmece 6 mt. derinlikteki çukura düşen Rukiye Ulusoy'u bulunmuş olduğu yerden çıkardı. Yaralı kurtarılan Rukiye Ulusoy cankurtaran ile Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi bitmeme fail Ulusoy, yaşamış olduğu enteresan vakası anlatarak, "Yürüyordum önümden dü parça kadın geçti. Bir anda düştüm ancak kesinlikle bulunduğunu hatırlamıyorum. Niğdeliyiz ancak İstanbul'da yaşıyorum. Kaleye gezmeye gitmiştik” dedi. Rukiye Ulusoy'un Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi bitmeme ediyor.

Öte taraftan bir terbiye şahidi ekiplere meydana getirdiği açıklamasında, Rukiye Ulusoy'un düşmüş olduğu çukurda dü bireyin bulunduğunu ve tünelin gayrı ucundan kaçarken gördüğünü söyledi.

Yasin Esen
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?