Asayiş

Define avcılarını ‘Sarı Kod’ uyarısı da durdurmadı

Antalya'da meteorolojinin ‘sarı' harf uyarısının peşi sıra evvel tün ezanı süregelen yağış, dakika de tesirini sürdürürken, gelişigüzel yağmurun peşi sıra soluğu dünyaca adlı sanlı sahilde düzlük gömü avcıları, ellerinde detektörlerle metal para, altın, sim aradı

Define avcılarını ‘Sarı Kod’ uyarısı da durdurmadı
01-11-2021 13:49

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ‘sarı' harf uyarısının ardından, esbak akşam ezanı saatlerinde başlamış olan sağanak, bu sabahleyin da tesirini sürdürdü. Yayaları ve şoförleri menfi etkileyen yağış, gün ortası saatlerine akla yatkın sertliğini düşürdü. Henüz 24 zaman evveliyat denize girenlerin bulunduğu dünyaca adlı sanlı Konyaaltı Sahili ise, yağmur sonrası boşaldı. Dev dalgaların dövdüğü yaka beyaza bürünürken, değme yağmur ve fırtınanın peşi sıra sahile mevrut gömü avcıları, bu geleneklerini bozmadı. Ellerinde dedektörle dalgaların vurmuş bulunduğu kumsalda altın, sim ve metal servet aradı.

“Kentsel inkılap kendisine düşünün”

Hobi kendisine giranbaha yük aradığını tamlayan Ahmet Karatekeli, “Hem spor olsun bununla birlikte devlete katkımız olsun diyerek metal servet arıyorum. Sonuçta çıkan nukut denizde değme biçimde eriyor. Kentsel inkılap kendisine düşünün. Ben de bunları yardım olsun diyerek topluyorum. Sokak hayvanlarını besliyorum. Altın falanca anmak düşüncesince şişman ortak nasip gerekir. Bugün gergin para, kaşık, mermi çıktı” dedi. Öte taraftan hava bilgisi verilerine mucibince yağışın şeb saatlerine denli sürmesi bekleniyor.

Suat Metin - Gazi Taş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?