Asayiş

Dayı yeğenin yemek kavgası karakolda bitti

Adana'da ortak canlı kız yemek ve sigara istediği dayısı çeşidinden zedelenmek edildiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

Dayı yeğenin yemek kavgası karakolda bitti
11-01-2022 10:29

Edinilen bilgiye mucibince olay, 5 Ocak sayaç 12.30 sıralarında biçim Seyhan ilçesi Hadırlı Mahallesi'ndeki dü eğik bağımsız birlikte evde meydana geldi. İddiaya göre, lüp penceresine çıkan Merve Ö. (20), bahçedeki metruk eşyalarını harcamak düşüncesince mevrut dayısı Serdar K.'yi gördü. Dayısına seslenen Merve Ö., “Artık bizlere birlikte yemek ve sigara alırsın” dedi. Dayısı, Merve Ö.'nün bu teklifini onama etti ve yemek havale etmesini söyledi. Daha sonradan eve mevrut kabadayı Serdar K., iddiaya göre, yemeğin ücretini ödemeyeceğini söyleyip, genelev örtüsünü yeğeni Merve Ö.'nün üstüne atıp, tokatladı. Genç kız dayısından sebep olmak düşüncesince kendini banyoya kilitledi. Dayı ise eve gelip banyo kapısını açmaya çalıştı fakat açamayınca evden yeni baştan bahçeye döndü. Bunun üstüne güre kız banyodan çıkıp lüp kapısını kilitleyip 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak iane istedi.

Evin bahçesine çıkan Merve Ö., ayrımsız sokakta mevcut teyzesi Serap K. ile karşılaştı. Bu el de teyzesiyle münakaşaya süregelen Merve Ö., baştan eve girerek kapıyı kilitledi. İhbar üstüne fenomen hesabına mevrut polis, Merve Ö.'nün şikayeti üstüne dayısı Serdar K. ile teyzesi Serap K.'yi manşet merkezine götürdü. Merve Ö. ise zedelenmek tutanağı onama etmek düşüncesince Adli Tıp Birimi'ne götürüldü.

Polis merkezinde tabir sağlayan Serdar K., “Ablamın evinin bahçesindeki etkisiz eşyaları satarım. Olay haset de bazısı eşyalar vardı, onları sattım. Daha sonradan Merve yanıma gelip, yemek havale edeceğini söyledi. Ben de elimdeki kâffesi parayı ona verdim. Sonra boş boş birlikte halde bağırmaya başladı. Ben de ağzını kapatıp, susturmaya çalıştım. Bana küfretmeye başlayınca olayın büyümemesi düşüncesince hariç çıktım” dedi.

Teyze Serap K.'nin ise ifadesinde, yeğeni ve kardeşinin kavga ettiğini duyması üstüne bahis konusu eve gittiğini öne sürerek, “Serdar'a küfrettiğini duyar duymaz hakeza konuşmaması icap ettiğini söyledim. Bu el de bana ve çocuklarıma küfretti. Ben de elimdeki sopayla kapıya vurup, mahalleye niteliksiz olduğumuzu söyledim” söylediği öğrenildi.

Polis merkezindeki ifadelerinin arkası sıra başıboş bırakılan Serdar K. ile Serap K. karşı tenkil sonucu verildi.

Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?