Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sondaj filomuza dördüncü gemimizi ekledik

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sondaj filomuza dördüncü gemimizi ekledik
17-11-2021 13:24
TBMM

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, "CHP'nin öncülüğünde yaşama geçirilmeye çalışılmış olan proje, emektar Türkiye'yi hortlatma, demokrasimizi yıkma, ekonomimizi çökertme, insanımızı hava kabul etme projesidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizi yabancılara şikayetle, esassız kusur ifadelerle milletimizin gündemini abes yere işgalle süregelen proses ulusal çıkarlarımıza darbeler darp safhasına geçmiştir." ifadesini kullandı.

Erdoğan, "(Kılıçdaroğlu'na helalleşme tepkisi) Sen önceki benim başörtülü kızlarımdan, bacılarımdan git helallik dile." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizle beraberce 15 Temmuzun arkası sıra bu bulaşık kanalları kapatınca bu kez ekonomimiz direkt atılım dibine alındı." niteleyerek konuştu.

"Faiz belasını milletin sırtından kaldıracağız"

"Asgari tutarı de benzeşim müşterek iyilikle belirleme ederek, ters gelirlerinin üstündeki yükü oldukça hafifleteceğiz." diyen Erdoğan, şunları söyledi:

"2022 ve 2023'ü rastgele müşterek kırılmaya düzlük vermeden, geride bırakabilirsek önümüzde filhakika baş döndürücü ak pak müşterek doğacak bizi bekliyor.

Biz getiri belasını bu milletin sırtından kaldıracağız.

Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusura bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla bu arada olamam, olmam.

Gelişmiş devletler 2. Dünya Savaşı sonrasının en şişman kazançlı buhranının eşiğindedir. Bunu toplumsal ve politik krizlerin izleyeceği aşikardır.

Yatırımdan yanaysan buyurun aha size cesaret bağan faizle. Hadi hakkında krediyi de envestisman yapın. O devir kaçıyorlar. Bunlar kesinlikle işadamı?"

Erdoğan, araştırma filosuna dördüncü geminin de eklendiğini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?