Asayiş

Çorum'daki kardeş cinayeti kamerada

Çorum'da aralarında çıkan gürültü esnasında silahlarla birbirine acı açan kardeşlerden bir tanesi ölürken gayr yaralandı. Cinayetle sonuçlanan kavganın altından kalıt ve alacak-verecek meselesi çıkarken, gürültü hatıra düzenlilik kamerasına yansıdı.

Çorum'daki kardeş cinayeti kamerada
15-10-2021 22:53

Olay, 13 Ekim'de Gülabibey Mahallesi Bağcılar Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ç. ve beraberindeki Y.Ç., aralarında adavet bulunan üvey kardeşi Zekeriya Ç. ile bahsetmek düşüncesince Zekeriya Ç.'nin bulunmuş olduğu çay ocağına gitti.

Üvey kardeşler ortada çıkan irdelemenin büyümesi dair Gökhan Ç. koşarak çay ocağından çıkarak aracına koştu. Bu tam Zekeriya Ç. silah ile acı ederek Gökhan Ç' yi sırtından, sol ve esen bacaklarından yaraladı. Yaralanan Gökhan Ç. is aracında mevcut tüfekle Zekeriya Ç.'yi sırtından, esen dizi ve esen kalçasından yaraladı.

Kardeşlerden bir tanesi öldü, gayr ağırbaşlı yaralandı

Silahlı kavganın arkası sıra ağırbaşlı vurulan Gökhan Ç., kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti. ağırbaşlı vurulan Zekeriya Ç. ise Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde otama dibine alındı. Zekeriya Ç.'nin tedavisi sürerken, vakayla ilgilendiren tetkik başlatan manşet takımlar Gökhan Ç.'nin kullandığı ruhsatsız tüfeği görüngü durumunda buldu. Şüpheli Zekeriya Ç.'nin vakada kullandığı silah ise B.E. isminde müşterek kişi kabilinden saklandığı belirlendi. B.E. silah ile beraberce yakalandı. kişi dair 'suç delilini gizlemek' suçundan adli iş başlatıldı.

Olay hatıra kameralara yansıdı

Olay ile ilgilendiren anket bitmeme ederken, dü kardeş ortada çıkan silahlı gürültü asayiş kamerasına yansıdı. Görüntülerde dü kardeşin kovalamaca sonra birbirine acı etmiş olduğu görülüyor. Silah seslerini duyan vatandaşların ise panikle koştukları görülüyor.

Muhammed Muttalip Yalçın - Tugay Göktürk
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?