Asayiş

Çarpışan vasıtaların savrulurken çıkardığı kıvılcımlar güvenlik kamerasında

Afyonkarahisar'da meydana mevrut ve akıllara dinginlik verici kazada, sürücüsünün sollama sırasında kontrolden çıkan araç yanından geçmeye çalışmış olduğu arabaya çarptı. Çarpışma sırasında vasıtaların savrularak kıvılcımlar çıkardığı anlamış olur ise saniye sa

Çarpışan vasıtaların savrulurken çıkardığı kıvılcımlar güvenlik kamerasında
05-02-2022 07:45

Kaza, Bolvadin-Çay karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çay ilçesi istikametine akla yatkın ilerleyiş şeklinde bulunan Ş.R.Y., idaresindeki 03 VE 588 plakalı araba uğrunda ilerleyiş fail M.A., yönetimindeki 03 AAR 323 plakalı arabası sollamak istedi. Bu tam aracının yönelteç hakimiyetini kaybeden Ş.R.Y.'nin kullandığı araç kontrolden çıkarak gayrı arabaya taraf kısmından çarptı.

Çarpışmanın tesiri ile kıvılcımlar çıkararak savrulan vasıtalar kestirmece 50 m. sürüklenip şarampole girerek durabildi. Kazada sürücülerden Ş.R.Y., yaralanırken, çevredekilerin çav vermesi ile fenomen namına mevrut esenlik ekipleri kabilinden cankurtaran ile Bolvadin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan kazada, çarpışmanın tesiri ile ortaya çıkan kıvılcımlar ise kazanın sertliğini gözler önüne serdi.Kazanın peşi sıra Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı'na ilişkin takımlar kabilinden tetkik başlatıldı.

Onur Dal

İLGİLİ HABER
Yozgatta otobüs kazası: 1 ölü, 15 yaralı Yozgat'ta otobüs kazası: 1 ölü, 15 yaralı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?