Asayiş

Çantacıda yağma girişiminde bulunan zanlılar yakalandı

İstanbul Beşiktaş'ta birlikte çanta mağazasına yağma teşebbüsünde bulunan şüpheliler yakalandı. Şahsın eş mensubu çiçek ita bahanesiyle kuvvetsiz bir duruma getirmesi ise kameraya yansıdı.

Çantacıda yağma girişiminde bulunan zanlılar yakalandı
31-10-2021 12:28
Edinilen bilgilere göre, 24 Ekim haset vakit 17.15 sıralarında Beşiktaş ilçesi Kuruçeşme Mahallesi Kırbaç Sokak'ta bulunan çanta mağazasına müteveccih yağma teşebbüsü gerçekleşti. İhbar karşı görüngü namına mevrut manşet ekipleri, iş yerinin asayiş alıcı görüntülerini inceledi.

Görüntülerde maskelenmiş ve şapkalı 3 şahıstan birinin kapıda beklediği, öbür dü zanlı şahıstan birinin iş noktayı çalışanı hanımı üstünde çiçek bulunan kutuyu uzun uzadıya aşama yapmış olup ağzını kapattığı, öbür zanlı şahsın ise hanımı yere yatırarak plastik bilezik ile ruhsuz bir duruma getirmeye çalıştığı, kadının inadı karşı insanların iş yerinden kaçtıkları görüldü.

Şüphelilerin görüngü namına kiraladıkları gökçe mülevven Clio araç ile geldikleri belirleme edildi. Eşkalleri belirleme edilen N.Ö., Barış O., Erdal O. ve Adem N. isminde şüpheliler yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan eşhas adliyeye irsal edildi. Şüphelilerden N.Ö. adli arama gibi başıboş bırakılırken, öbür 3 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?