Ekonomi

Çalışanların kariyer gelişimine destek

Berko İlaç, mensuplarının kariyer gelişimini desteklemeye bitmeme ediyor. İnsan Kaynakları departmanının yaşama geçirdiği BerkoTUVAL uygulaması ile deva şirketinin çalışanları, kariyerlerine taraf veriyor.

Çalışanların kariyer gelişimine destek
06-12-2021 09:44

Berko İlaç, çağdaş iş hayatı ve büyüklenme kültürüne ilişkin kalmış şekilde gelişimleri izlem ederken, kendini güncelleyerek çalışanlarına envestisman hazırlamaya bitmeme ediyor. “Geleceğini Şekillendir” sloganından yola çıkan Berko İlaç İnsan Kaynakları departmanı, topu topu süreçlerin hâlâ saydam ve erişilebilir bulunduğu indinde insanoğlu kaynakları yönetimi anlayışıyla BerkoTUVAL uygulamasını yaşama geçirdi. İlaç şirketi mensuplarının performans, kariyer, terbiye ve gelişim sorumluluğunu şahsen onları da süreçlere içeri ederek beraberce paylaşmış bulunduğu yürütüm ile insanoğlu kaynakları süreçlerini uçtan kuyruk sokumu kemiği yönetmeyi hedefliyor.

Dijital dönüşümün mübrem kendisine yaşamın değme dalında yer bulmuş bulunduğu günümüzde, İnsan Kaynakları departmanı yürütüm ile mensuplarının mobil, çabuk ve nakit para indinde şekilde, kullanıcı dostu arayüzlerle topu topu süreçleri rahatlıkla ve afiyetle izlem edebildikleri indinde ortam ortaya koyarak onları da bu dönüşümün indinde parçası biçimine getiriyor.

Berko İlaç'ın çalışana kıymeti değme devir ön planda markajcı indinde kariyer şirketi bulunduğunun altını çizen Berko İlaç İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim Sarıyar, “İnsan Kaynakları departmanı akilane kombinezon ve akilane insanoğlu kaynakları sistemleri ile kurumun gelişmesine doğrudan ulama sunan izlemsel indinde fonksiyondur. Doğru personeli işe alıp, performansını ve potansiyelini ölçüp, gelişim alanlarını ve çelimli yanlarını geliştirmeye odaklandığımız, sevap ve mükâfatlandırma sistemleri ile de bu süreci desteklediğimiz noktada, muvaffakiyet düşüncesince en ehemmiyetli unsurları elde etmiş oluruz. BerkoTUVAL'i yaşama geçirirken bu boşluk açısından yola çıktığımızı tabir eylemek isterim” halinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?