Asayiş

Burun buruna geldiği hırsızları yakalamak için canını tehlikeye attı, metrelerce kovaladı

Arnavutköy'de evinin bahçesinde mevcut kömürlüğe giren hırsızlarla hakkında karşıya mevrut kişi, hırsızları bloke etmek için canını tehlikeye atıp araçlarının önüne atladı, metrelerce kovaladı. Çalınan malzemelerini çevirmek talip insanın çaresizliği çevredeki işye

Burun buruna geldiği hırsızları yakalamak için canını tehlikeye attı, metrelerce kovaladı
14-12-2021 09:30

Olay, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde mahallede mevcut dükkanının ayırmak için evinden çıkan Erdoğan Hüseyin Öztürk, hariç çıkmış olduğu esnada bahçesinde mevcut hırsızların araçlarına zat ürünlerini yüklediğini gördü.

Hırsızlara akıllıcasına koştuğu esnada vasıtaya binerek kaçmaya etkin hırsızlar ilk Öztürk'ün için makine sürdü henüz sonraları ise çabucak kaçmaya başladı.

Hızla ilerleyici otomobilin arkasından metrelerce koşan Öztürk ayrımsız sürede bağırarak ana yol den güzeşte öteki araçlardan iane istedi. Erdoğan Hüseyin Öztürk'ün o biçare anları çevredeki işyerlerinin düzenlilik kamerası kabilinden her an kaydedildi.

Olayla alakadar mütekellim ev sahibi Erdoğan Hüseyin Öztürk, “Ben sabahleyin evden çıktım bu tellerden atladılar esir elden koştum geldim otomobille bana çarpıp kaçtılar. Jeneratör kadar malzemeler çalmışlar yoldan güzeşte otomobile kes niteleyerek bağırdım ama göz anlamadı esir korktum beye şikayetçi oldum geçmiş karakoldaydım. Yakalasaydım polise konfirmasyon ederdim kesinlikle” dedi.

Batuhan Toprak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?