Asayiş

Bolu’da, Koru Otel’de kalan 60 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Bolu'da, Koru Otel'de seminer ve dinlenme kampı düşüncesince nazil 60 öğrenci tün ezanı saatlerinde besin zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Bolu’da, Koru Otel’de kalan 60 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
17-11-2021 08:18

Edinilen bilgiye göre, Bolu Dağı mevkiinde mevcut Koru Otel'de açıklık dinlence periyodunu kıymetlendirmek düşüncesince mevrut 60 hususi ekol talebesi tün ezanı saatlerinde göden bulantısı ve gaseyan şikayeti yaşadı. Durumu ailelerine ve otel yetkililerine bildiren öğrenciler otele davetli cankurtaran ve hususi araçlarla kentteki hastanelere götürüldü.

Öğrencilere hastanede meydana getirilen tahlillerde besin zehirlenmesi tanısı konulmasının peşi sıra İl Tarım Müdürlüğü ekipleri otelde yiyeceklerden ve sudan mostra aldı. Hastaneye götürülen öğrencilerin afiyet durumlarının dobra bulunduğu ve tedavilerinin bitmeme etmiş bulunduğu öğrenildi.

Aileler otelden şikayetçi oldu

Otelde kalan yeğeninin rahatsızlandığını öğrenerek hastaneye mevrut Yeliz Varan, “Yeğenim seminer düşüncesince gelmişti. 2 günce programları vardı. Fakat çağ aldığımız çav ilişkin tün ezanı saatlerine göden bulantısı ve gaseyan şikayetleri ile hastaneye geldi. Yaklaşık 60 öğrencinin burada bulunduğunu söylüyorlar. Otelin ağır sorumsuzluğu. Otelden şikayetçi olduk. Çünkü besin zehirlenmesi yerine belirttiler. Çocukların bir çok tavuk yediklerini söylüyorlar” dedi.

Faruk Çidem
 

İLGİLİ HABER
Yaptığı gerçek olmayan içkiyle kendisi de zehirlendi Yaptığı gerçek olmayan içkiyle kendisi de zehirlendi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?