Asayiş

Bodrum'da 21 yaşındaki gencin ölümü hakkında 5 kişi tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 21 yaşındaki gencin ölmesiyle 1 bireyin yaralandığı vakayla ilgili gözaltına tahsil edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bodrum'da 21 yaşındaki gencin ölümü hakkında 5 kişi tutuklandı
08-01-2022 02:59

İddiaya göre, 18 yaşındaki V.K., müsaadesiz biçimde almış olduğu F.B. angın arkadaşının otomobili ile kazaya karıştı. F.B., V.K.'den kazanın harcamalarını karşılamasını istedi. V.K. de harcamaları karşılamayı onama etmeyince 2 dost ortada içtimai medyada süregelen ağız dalaşı büyüdü. Akyarlar Fener Burnu'nda randevulaşan ikili, yanlarına aldıkları arkadaşları ve yakınları ile alana geldi. Burada süregelen tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 21 yaşındaki Günay Durmaz, vücuduna almış olduğu bıçak darbesi ile ciddi biçimde yaralandı. 18 yaşındaki V.K. da karnından bıçaklandı. Çevredeki vatandaşların suç duyurusu için fenomen adına 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri atıf edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri F.B., C.F. ve Y.K. angın 3 şahsı gözaltına aldı.

İlçedeki hususi ortak hastaneye kaldırılan Günay Durmaz, meydana getirilen hepsi müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını yitirdi. V.K.'nin ise dirimsel tehlikesinin olmadığı bildirildi. Soruşturmanın devamında kavgaya karıştıkları belirlenen M.B. ve E.E. angın eşhas da gözaltına alındı. Karakoldaki işlemleri tamamlanan şahıslar, adliyeye atıf edildi. 5 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayda hayatını yitiren Günay Durmaz ise Kadıkalesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hamdi Yörür - Eren Ayhan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?