Ekonomi

Bizim Toptan yılın ilk 9 ayında cirosunu yüzde 27 artırdı

Bizim Toptan, bileşimli zeka teknolojilerinden çelim meydan marketing stratejileriyle sunmuş olduğu alıcıya hususi kampanya ve indirimlerin de katkısıyla cirosunu müşterek esbak yılın ayrımsız zamanına mucibince yüzde 27 artırdı.

Bizim Toptan yılın ilk 9 ayında cirosunu yüzde 27 artırdı
10-11-2021 13:54

Türkiye'nin en münteşir birleştirme global marketi Bizim Toptan, üçüncü çeyrek mali neticelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıkladı. Buna göre, Bizim Toptan 2021'in ilk dokuz ayında cirosunu ortak esbak yılın bire ortak zamanına uyarınca yüzde 27 artırarak 4,9 bilyon TL'ye yükseltti. Son üç maaş devirde de çelimli mali performansını bitmeme ettiren Bizim Toptan adanmış gelirlerini yüzde 35 oranında artırırken, 15,1 milyon TL kemiksiz çevrim karına ulaştı. Bizim Toptan, çoğalma ve yaygınlaşma dair da odağını sürdürerek, 173 salon ve bin 644 Seç Market bayisi ile çalışkanlık bölgesini genişletmeye bitmeme ediyor.

Seç Market aceleci büyümesini sürdürüyor
Bizim Toptan'ın küsurat cirosu ortamında topu topu tedarikini karşıladığı Seç Market kanalının büyümesinin de ehemmiyetli yardımı bulunuyor. Esnafa kuvvet sağlayan bayilik modeliyle öne çıkan Seç Market'in Türkiye genelindeki iş ortaklarının sayısı yılın ilk dokuz maaş zamanında 1644'e ulaşırken, Bizim Toptan'ın satışları içerisindeki oranı da artmaya bitmeme etti. Bizim Toptan, 2021 senesinde icra ettiği iş birlikleri ile de kurumsal müşterilerinin sayısını artırmayı sürdürdü.

Balcı: “Ev dışı istihlak baştan canlanıyor”
Şirketin ilk dokuz maaş mali neticelerini değerlendiren Bizim Toptan Genel Müdürü Hüseyin Balcı şunları söyledi:

“Bizim Toptan yerine pandemi zamanında salon ziyaretlerinin azaldığı süreci, çoklu çizgi stratejimizle güzel ortak biçimde yönetmeyi başardık. Ev dışı tüketimin baştan canlandığı ve okulların açıldığı bu zamanda sunduğumuz ayrışık okazyon ve kampanyalarla müşterilerimizin birlikte olmaya bitmeme ediyoruz. Yapay zeka teknolojilerinden faydalanarak müşterilerimize kendilerine hususi kampanya ve indirimler sunuyoruz. Bizim Toptan yerine en şişman hedeflerimizden bir tanesi hem ferdî tıpkı zamanda kurumsal müşterilerimizin gereksinimlerine baş döndürücü aceleci ortak biçimde karşılık verebilmek ve alıcı deneyimini tamamıyla henüz iyiye taşımak. Bunun birlikte sürdürülebilir karlı büyümemizin de katkısıyla mali performansımızı geliştirmeye bitmeme ediyoruz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?