Asayiş

Biga Belediyesi ekiplerinden kuvvetli yağışa anında müdahale

Çanakkale'nin Biga ilçesinde çarpıcı bulunan kuvvetli yağışla bu arada Biga Belediyesi ekipleri vatandaşların kıygınlık yaşamaması düşüncesince çalışmalarını sıkı birlikte biçimde sürdürüyor.

Biga Belediyesi ekiplerinden kuvvetli yağışa anında müdahale
14-12-2021 18:50

Meteoroloji, Çanakkale ilkin edinmek kabilinden dört şehre solgun uyarıda bulundu. Yağışa için su baskını, baskın ve yağış anında kuvvetli yel ve ulaşımdaki takılmalara için müdebbir olunması uyarısı da yapılırken, Biga'da çağ boyu çarpıcı bulunan kuvvetli yağış Biga Belediyesi ekiplerini teyakkuza geçirdi. Şehrin ciharıyek birlikte canla başla su baskınlarına müdahale fail takımlar çalışmalarına kesintisiz bitmeme ediyor.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da alevlenmiş boğanak yağış sonrası ekiplerin çalışmalarını şahsen durumunda strateji ederek süreci yönetti. Başkan Erdoğan meydana getirdiği açıklamada, “Bölgemizde ve şehrimizde çarpıcı bulunan kuvvetli boğanak yağışa için sahadaki hepsi personel, anahtar ve ekipmanlarımızla vakalara anında müdahale ediyoruz. Ekiplerimiz ilçemizdeki negatif iklim şartlarından çevre meydana gelebilecek aksaklıklara için 24 zaman misyon prensibiyle çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Hemşehrilerimizden de olumsuzluklara için tetik ve müdebbir olmalarını önemle dileyiş ediyoruz. Ekiplerimiz 7/24 esasına layıkıyla çalışırken, halkımız karşılaştıkları problemleri ve talepleri Alo 153'e ve 0530 133 18 60 numaralı WhatsApp hattımıza iletebilir” dedi.

Toprak Akkaya

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?