Asayiş

Bıçaklı kavgada 3 nakliyeci yaralandı, hastane önünde kavga devam etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde nakliyeciler ortada çıkan bıçaklı kavgada 3 isim yaralandı. Hastane çabuk servisi önünde yaralıların yakınları ortada çıkan kavgada 1 isim hâlâ yaralandı.

Bıçaklı kavgada 3 nakliyeci yaralandı, hastane önünde kavga devam etti
24-10-2021 13:44
Olay, Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Sanayi girişinde meydana geldi. Nakliye işi karşılayıcı İdris B. (34) ve kardeşi Ömer Faruk B. (28) ile nakliyeci Yalçın K. (33) ortada ağırlık inzal esnasında ağız dalaşı çıktı. Çıkan ağız dalaşı çabucak kavgaya dönüştü. Kavgada Yalçın K. ağa ve kardeşini bıçakla yaralarken, kardeşler de Yalçın K.'yı bıçakladı.

3 yanık hususi araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı duyar duymaz hastaneye akış fail yaralıların yakınları ortada da ağız dalaşı çıktı. Acil servis önüne baş döndürücü sayıda kolluk ve enerjik çelim kadrosu gönderme edildi. Polis ekiplerinin tarafları ayırmaya çalışmış olduğu tam yaşanmış olan çatışmada yanık Yalçın K.'nın ağabeyi Yavuz K. da bıçakla yaralandı. Yavuz K.'nın bıçaklanma hatırat ise ortak acemi kameraya yansıdı. Yavuz K.'yı bıçaklayan kişi kaçarken, 4 yanık hastanede otama dibine alındı. Olay ilgilendiren anket başlatıldı.

 

Salih Bilal Aslan

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?