Asayiş

Beyoğlu’nda korku dolu anlar kamerada: Taksicinin ittiği kadın otobüsün altında kalıyordu

Beyoğlu'nda ortak kadın tartıştığı taksicinin itmesi kararı otobüsün altında kalmaktan akıbet anda kurtuldu. Korku dolu anlar kameralara yansırken, taksicinin göçüm ustalık ise bozma edildi.

Beyoğlu’nda korku dolu anlar kamerada: Taksicinin ittiği kadın otobüsün altında kalıyordu
04-12-2021 15:09

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda üstünde geçtiğimiz Çarşamba haset vakit 07.30 sıralarında meydana mevrut olayda, taksici Doğan P., Aksaray'dan aracına almış olduğu ecnebi tabiiyetli kadın turisti Taksim'e atmak kabilinden yola koyuldu.

Müşteri ana yol üstünde ineceği tam taksici hanımdan 50 liralık sevap istem etti. Müşteri tutarı ödediğini, taksici ise dünyalık almadığını kanıt etti. Tartışmaya başlamış olan düet ortak müddet sonradan birbirini itmeye başladı.

Bu tam taksici Doğan P.'nin ittiği kadın yola düştü. Turist kadın, bu tam yoldan güzeşte otobüsün altında kalmaktan akıbet anda kurtuldu. Acılar içinde yerde kıvranan kadının yardımına otobüs şoförü ile çevredeki esnaf koştu.

Taksici ise aracına binerek fenomen yerinden uzaklaştı. Hafif biçimde vurulan kadının şikayeti için Doğan P.'nin göçüm yeterlilik İBB kabilinden silme edildi. Taksici ile kadın alıcı ortada yaşananlar düzenlilik kamerasına yansıdı.

Doğan Can Cesur
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?