Asayiş

Beyoğlu’nda gasp içinde gasp kamerada

İstanbul Beyoğlu'nda mekanda eğlenilmiş olduğu Fransız ortak hanımla beraberce otele revan Katar tabiiyetli genç, kadının çantasını çalarak uzaklaşmak istedi. Kadının kovaladığı güre merdivenlerden yuvarlanarak yere akıl kadın, çantasıyla ve tekmelerle gence saldırdı. Kad

Beyoğlu’nda gasp içinde gasp kamerada
21-11-2021 11:19

Beyoğlu'nda “bu derece da olmaz” dedirten olay, Hacıahmet Mahallesi'ndeki müşterek otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Katar yurttaşı Al Fehaid Saad M. müşterek mekanda eğlenilmiş olduğu Fas tabiiyetli Fransa yurttaşı Lina Samira B. ile beraberce gecenin böylecene müşterek otele gitti. Otel odasında düet ortada adsız sansız müşterek nedenle ağız dalaşı çıktı. Tartışmanın büyümesi hakkında Katar yurttaşı Al Fehaid Saad M., tartıştığı kadının çantasını çalarak aceleci müşterek halde odadan çıkıp kaçmaya başladı. Bu tam çantasının çalındığını ayırt fail eş genci kovaladı. Kadından kaçmaya etkin Al Fehaid Saad M., dengesini kaybederek otel önündeki merdivenlerden aşağıya yuvarlanarak yaralandı. Al Fehaid Saad M. yere düşerek elini başının dibine koyup beklemeye başlarken, gailesiz eş ise yerden almış olduğu çantasıyla ve tekmelerle şahsa saldırdı. Bir müddet zedelenmek fail hanımı otel personelleri zorlukla sakinleştirip içeriye aldı. Genç eş ise kadının saldırısına reaksiyon vermeden yerde yatmaya bitmeme etti.

Al Fehaid Saad M., yerde yatmış olduğu tam yanına yanaşan müşterek ticari taksiden nazil bambaşka birisi ise iane edecek üzere şahsa yaklaştı. Şahıs, yanıt veremeyen Al Fehaid Saad M.'ın cebindeki telefonu ve müşterek hacim parasını aldı. Durumu ayırt fail otel personelleri vakaya engelleme kılmak istese de değerli olamadı. 15 bin teklik tutarındaki cep telefonu, bin 100 dolar ve 600 lirayı araklayan kişi kayıplara karıştı. Olayın peşi sıra otelin ve taksinin düzenlilik kamera görüntülerini incelemeye meydan manşet ekipleri, arakçılık zanlısını kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Yaşanan trajikomik fenomen düzenlilik kamerasında

Beyoğlu'nda yaşanmış olan trajikomik arakçılık vakası ise düzenlilik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şahsın hanımdan kaçtığı tam merdivenlerden yere düşmüş olduğu ve kadının zedelenmek ettiği, müşterek müddet sonraları ticari göçüm ile mevrut gencin yerde yatan şahsın telefonunu alarak kaçtığı görülüyor.

Doğan Can Cesur
 

İLGİLİ HABER
Tuzlada şoke fail ölüm: Bir anda içki kusup yere yığıldı Tuzla'da şoke fail ölüm: Bir anda içki kusup yere yığıldı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?