Asayiş

Beyoğlu'nda bir pazarcı bir şahıs tarafından bıçaklandıktan sonra dövüldü

Beyoğlu'nda pazar tezgahının başına mevrut bir şahıs, önceleri husumeti mevcut pazarcıyı tekraren bıçakladı. Bıçağı elinden tahsil edilen agresif bu el de pazarcıyı çifte ve yumruklarla dövdü. Dehşet anları kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan pazarcının şikayet?

Beyoğlu'nda bir pazarcı bir şahıs tarafından bıçaklandıktan sonra dövüldü
14-11-2021 10:08

Beyoğlu Bülbül Mahallesi'nde meydana mevrut vakada pazarcı Selahattin Yeşilçeçen, tezgahını kurarak alıcı beklemeye başladı. Bir müddet sonra tezgaha mevrut bir şahıs, daha adsız sansız bir nedenle Yeşilçeçen ile münakaşaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi hakkında tezgahtaki bıçağı meydan şahıs, pazarcı Yeşilçeçen'e saldırmaya başladı.

Defalarca bıçakladı, elinden bıçak alınınca da zedelenmek etti

Şahsın bıçakla saldırması hakkında pazarcı, dostlarının yanına akıllıca kaçmaya çalıştı. Bu tam başka pazarcılar araya girerek, saldırganı sakinleştirmeye çalışsa da güzel olamadı. Saldırgan şahıs elindeki bıçakla Yeşilçeçen'i yüz kere bıçakladı. Bu tam pazarcıların bıçağı alması hakkında şahıs, bu el de tepik ve yumruklarla saldırarak zedelenmek etti.

Pazarcı saldırgandan şikayetçi olmadı

Yaşanan olayın peşi sıra şahıs ve tarafındaki insan kaçarak kayıplara karıştı. Olayın peşi sıra pazarcı esnafı gaileli Selahattin Yeşilçeçen'i Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine götürdü. Ayakta tedavisi meydana getirilen Yeşilçeçen'in durumunun dobra bulunduğu ve taburcu edilmiş bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgilendiren emek vermek işleyen manşet ekipleri, pazarcının şikayetçi bulunmadığı agresif şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Pazarcının bıçaklandığı anlamış olur kameraya yansıdı

Öte yandan, Beyoğlu'nda pazar tezgahına mevrut kişilerin pazarcıyı önceki bıçaklayıp şimdi sonra zedelenmek etmiş bulunduğu anlamış olur düzenlilik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kişilerin tartıştığı şimdi sonra bıçağı yüz kere pazarcıya vurmuş bulunduğu şimdi sonra zedelenmek etmiş bulunduğu görülüyor.

Doğan Can Cesur - Onur Dursun
 

İLGİLİ HABER
Ankarada 3 insan yere yatırdıkları husumetlisini öldürürcesine dövdü Ankara’da 3 insan yere yatırdıkları husumetlisini öldürürcesine dövdü
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?