Gündem

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız: 'İstanbullular düşüncesince İETT sorununa bir el atın artık'

Beyoğlu'nda İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine daldı, kazada büfedeki memur yaralandı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız toplumsal iletişim araçları hesabından meydana getirdiği açıklamada, “Lütfen İETT araçlarına siyasal tenkit gözüyle yaklaşmayın. Teknik bir s

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız: 'İstanbullular düşüncesince İETT sorununa bir el atın artık'
26-02-2022 16:13

Beyoğlu'nda iddiaya uyarınca ilerleyiş halindeki İETT otobüsü şoförü adsız sansız bir sebeple taşıt hakimiyetini kaybedip kez kenarında mevcut Halk Ekmek büfesine daldı.

Kazanın yaşandığı esnada büfe uğrunda tam muntazır kimsenin olmaması şişman bir faciayı önlerken kaymakamlık kararı büfede vazifeli Hüseyin Uluocak geniş halde yaralandı.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da mevzuya bağlı toplumsal iletişim araçları hesabından izah yaptı. Yıldız, “Lütfen İETT araçlarına siyasal tenkit gözüyle yaklaşmayın. Teknik bir sorun mevcut ve katlanarak büyüyor. Bugün bir otobüs Beyoğlu'nda Halk Ekmek büfesine daldı. Vatandaşlarımızın dirilik güvenliği yalan konusu, İstanbullular düşüncesince bu soruna bir el atın artık” dedi.

İLGİLİ HABER
Beyoğlunda İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine daldı, facianın eşiğinden dönüldü Beyoğlu’nda İETT otobüsü Halk Ekmek büfesine daldı, facianın eşiğinden dönüldü
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?