Spor

Beşiktaş’ta sonuç karar Çebi’nin

Beşiktaş'ta beceri yönetmen konusu bu hafta çözüme kavuşacak. Yönetim oturmuş toplantısında Rıza Çalımbay adı öne çıkarken, Bruno Pinheiro da ortak gayrı seçenek oldu. Masadaki gayrı esame Şenol Güneş, Slaven Bilic ve Stanislav Çerçesov.

Beşiktaş’ta sonuç karar Çebi’nin
14-12-2021 16:44
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan boşalan beceri müdürlük koltuğuna oturacak bulunan insan bu hafta belirlenecek. Dün meydana getirilen ve 6 saatten derinliğine devam eden dümen müesses toplantısında siyah-beyazlı idareciler görüşlerini sundu. Birçok hoşgörülü Rıza Çalımbay'ın takımın başına geçmesi anlamında fikir bildirirken, ecnebi sarıklı dair ise Bruno Pinheiro adı öne çıktı. Başkan Ahmet Nur Çebi, dümen müesses üyelerinin görüşleri doğrultusunda akım etmeyi planlarken, başkanın gönlünün Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinden yana bulunduğu mevrut duyum arasında. İkinci Başkan Adnan Dalgakıran'ın ise Bruno Pinheiro'dan yana fikir bildirdiği öğrenildi.

Çerçesov ve Bilic de gündemde

Dün meydana getirilen dümen müesses toplantısında gündeme mevrut gayrı adlar de Rusya Milli Takımı'nın emektar beceri direktörü Stanislav Çerçesov ve Slaven Bilic oldu. Bu 2 hocanın da gündeme gelmesi sonrasında, toy beceri insanın belirlenmesi düşüncesince sürenin uzatılmasına karar verildi. Alınan kararla baş başa lider Karaveli, A Takım'daki vazifesini sürdürmeye bitmeme edecek. Fenerbahçe derbisine denli toy beceri yönetmen belirlenmez ise lider Karaveli, Kadıköy deplasmanında takımın başlangıcında olacak.

Bozhan Memiş

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?