Spor

Berkan Kutlu: “4 maçta azami performansı sergileyeceğiz”

A Milli Takım ekibine önce kat çağırma edilen Berkan Kutlu, idman öncesinde konuştu. Ay-Yıldızlı formayı giydirilmiş olduğu düşüncesince çalımlı bulunduğunu kail Berkan Kutlu, gruptaki 4 maçta en çok performansı sergileyeceklerini tabir etti.

Berkan Kutlu: “4 maçta azami performansı sergileyeceğiz”
05-10-2021 20:50

A Milli Takım'ın Norveç ve Letonya ile oynayacağı karşılaşmalar düşüncesince A Milli Takım'a çağırma edilen Galatasaray'ın dinç oyuncusu Berkan Kutlu, tün ezanı antrenmanı öncesinde matbuat personellerinin sorularını yanıtladı. A Milli Takım kadrosunda bulunduğu düşüncesince aşırı bahtiyar bulunduğunu tabir fail Berkan Kutlu, “Çok mutluyum A Milli Takım'a katıldığım için. Benim düşüncesince ve akrabalarım düşüncesince aşırı iri ortak gurur. Görevimizin farkındayız. 4 maçımız mevcut ve bu maçları en çok biçimde oynayıp önümüze bakacağız. Yeni ortak sarıklı mevcut takımda, toy ortak atmosfer. Ben eski kamplarda burada olmadığım düşüncesince geçmişle ilişik ortak obje diyemem. Ama gelecekle ilişik konuşabilirim. Toplantılarımız oldu. Çok taktik ve beceri ilişkin konuşmalar oldu. Hocamızın bizlerden istediklerini öğrenip sahada da bunu pratiğe açığa vurmak isteyeceğiz” dedi.

“Daha evveli çağrılmadığın üzülmedim, bilakis hâlâ aşırı çalıştım”

Şenol Güneş zamanında A Milli Takım'a çağrılmaması dolayısıyla rastgele ortak sıkıntı yaşamadığını tabir fail Berkan Kutlu, “Bir ümit oluyordu hâlâ eski maçlarda lakin üzülmedim, bilakis hâlâ ortak tomar çalıştım buraya neşet etmek için. mühim bulunan buraya neşet etmek değil, burada temelli iktisap etmek önemli. Buraya aşırı insanoğlu gelir, lakin ulaştığında temelli iktisap etmek en önemlisi” dedi. Alman ekolüne DOĞRU ortak kişi bulunduğunu da kail dinç oyuncu, “Ben Alman ekolüne yakınım. Eğitimimi İsviçre'de aldım. Benzer halleri gördüm hocanın taktik analizlerinde. Bize aşırı obje katabilir. İnşallah aşırı dobra olacak” diyerek konuştu.

A Milli Takım'ın derinliğine vadeli mi yok ise Dünya Kupası hedefiyle mi akım etmiş bulunduğu sorusunu da cevap veren Berkan, “Ben bunun yanıtını veremem. A Milli Takım'a çağrıldım ve hocanın talebine layıkıyla gitmem gerekiyor. Biz dinç oyuncularız, dinç ortak kuşak var. Tabii ki bugünü kurtaralım, erte umurumuzda olmasın diyerek ortak gestalt yok, geleceği de düşüneceğiz” diyerek konuştu.

Genç topçu akıbet namına takımdaki doğrudan sadece gelişigüzel oyuncunun ecnebi lisan bildiğini de laflarına ilaveten “Hemen doğrudan gelişigüzel aktör İngilizce biliyor. Hoca da İngilizce biliyor ve tercümanlar da var. Hocayla anlaşamama üzere ortak gestalt olmadığını düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Bozhan Memiş - Oğuzhan Ort - Mehmet Şirin Topaloğlu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?