Gündem

Belediye başkanı öğrenciler için makam aracıyla cadde cadde gezip kitap dağıtıyor

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı öncülüğünde Elazığ ilkin kazanmak kabil Bingöl ve Tunceli'de okuyan öğrenciler için 65 bin sayı kitap toplanıp dağıtıldı. Merkeze 100 kilometre uzaklıkta bulunan Arıcak ilçesine makam aracıyla kitap götürücü

Belediye başkanı öğrenciler için makam aracıyla cadde cadde gezip kitap dağıtıyor
20-12-2021 12:38

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerindeki öğrencilere lağvolmak az daha 5 bini kıraat kazanmak az daha toplamda 65 bin skor öğüt kitabının hayırseverlerden gerçekleştirme etti.

Özellikle rustik kesimde canlı dezavantajlı öğrencilere müteveccih Yeşil Yıldız Bağımlılarla Mücadele Derneğiyle kuma birlikte plan başlatan Başkan Çadırcı, birleşen kitaplardan 50 bin adedini öğrencilere ulaştırdı. misal birlikte plan başlatan Başkan Çadırcı, merkeze 100 kilometre uzaklıkta bulunan Arıcak ilçesindeki hoca ve öğrenciler için makam aracını kitaplarla doldurup yönelteç başına geçti. Erken saatlerde yola koyulan ve şeb ezanı geç saatlere denli kitap dağıttıklarını tabir fail Başkan Çadırcı, ülkenin geleceği bulunan öğrenciler için herhangi birlikte ayrışık fedakarlığı ve desteği vermeye müheyya olduklarını kaydetti.

Öğrencilerin eğitimlerine katkıda mevcut kazanmak istediklerini tamlayan Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, “Biz ahit yola çıkarak Arıcak ilçemize geldik. Burada da Erimli beldemize geçtik. Dönüşümüz karanlığa emsal geldi. Bir kıraat seferliği plan kapsamında öğrencilerimizi okumaya heveslendirme geçirmek için kitaplarımızı getirip öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tasdik ettik. Amacımız buradaki öğrencilerimize birlikte nebzede olsa dokunmak. Bu kapsamda lazım yer beldelerimiz lazım ilçelerimize elimizden geldiği denli öğüt pınar kitaplarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu kitapları beldemize, belediyemize delibozuk adına geldi. Bizim de görevimiz, bu emaneti işin ehli bulunan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ulaştırmaktır. Amacımız, doğacak günlerde ülkemizi yöneten, ülkemize istikamet sağlayan evlatlarımızın dobra birlikte yere gelmeleri için ve çıkarlarını geliştirmeleri için katkıda bulunmak, onlara az buçuk da olsa dokunmaktır” dedi.

Rıdvan Yeşilırmak
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?