Asayiş

Bebek’teki tarihi İbrahim Paşa Köşkü’nde yangın: Korktuk, çığlık kıyamet vardı

Bebek'teki tarihi İbrahim Paşa Köşkü'nde yangın çıktı. Köşkte yaşayanların önceki müdahaleyi meydana getirdiği yangın, itfaiye aracı aracı ekiplerince çelimsiz müddette söndürüldü. Binada etkin müşterek kişi, “Çığlık kıyamet vardı, korktuk” dedi.

Bebek’teki tarihi İbrahim Paşa Köşkü’nde yangın: Korktuk, çığlık kıyamet vardı
27-12-2021 11:45

Yangın, Bebek Mahallesi Bebek Bostanı Sokak'taki tarihi İbrahim Paşa Köşkü'nde meydana geldi. İlk belirlemelere göre, yapının haricinde mevcut havalandırma ünitesinde çıkmış olduğu öğrenilen yangın çelimsiz müddette binaya bulaşma etti. İlk adına binada çalışanlar yangına dahil etti. Durumu gören komşular da itfaiye aracı aracı ekiplerine çav verdi. Ekipler çelimsiz müddette görüngü adına gelmiş şekilde itfa çalışmasına başladı.

“Çığlık, kıyamet vardı”

Yangının çıkmış olduğu binada etkin Gökhan Demirok, “Korktuk tabii, komşularımızın sebebiyle söndürülmüş. Güvenlik arkadaşlarımız, ortak de yan tarafta etkin ihvan iyi olsunlar, dahil etmişler. Bunun sonucunda ehven atlattık. Biz dışarıdaydık, telefon geldi. Tabii çığlık kıyamet vardı. Ben de doğrudan düzenlilik arkadaşı aradım, o da haberi bulunduğunu dahil ettiklerini söyledi. Ben burada çalışıyorum. İlk izlenime göre, klimadan çıkmak kadar gözüküyor. İtfaiyeci ihvan müdahaleyi yaptılar lakin elbette akıbet ne olacak bilmiyoruz. Elektrik kablosu mu olmadan iklimleme cihazı motoru mu şimdi kusursuz adına bilmiyoruz. Burası İbrahim Paşa Köşkü adına geçiyor” dedi.

“Çalışanlar söndürdü”

Binanın düzenlilik görevlisi bulunduğunu kail Adnan Varlı, “Ben buraya evvel geldiğimde söndürülmüştü. Burada çalışanlar söndürdü. Daha sonraları da itfaiye aracı aracı geldi ve dahil etti. Ben burada düzenlilik görevlisi adına çalışıyorum” diyerek konuştu.

Yangın, ekiplerin müdahalesi sonrası ağız ağıza söndürülürken, yapının aut cephesinde maddesel hasar meydana geldi.

Yunus Emre Şeker - Batuhan Altınbaş
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?