Asayiş

Bayrampaşa’da bir binanın çatı katı yangında küle döndü

İstanbul Bayrampaşa'da bir binanın tadilatı devam eden çatı katında yangın çıktı. Yangın, itfaiye aracı aracı ekipleri çeşidinden arama dibine alındı. Yangını itfa emekleri ise dron ile görüntülendi.

Bayrampaşa’da bir binanın çatı katı yangında küle döndü
28-04-2022 15:41

Yangın, Ortamahalle Mahallesi Yeşil Sokak'ta mevcut 5 bükülmüş bir binada 13.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, binanın çatı katında değişiklikler emek harcaması yapılıyordu. İşçiler ıtlak verdikten bir müddet sonradan elan adsız sansız bir sebeple yangın çıktı.

Yangından çıkan alevler çelimsiz müddette topu topu çatıyı sardı. Binayı boşaltma fail apartman sakinleri hali polis, itfaiye aracı aracı ve afiyet ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü. Olayda ölen veya vurulan olmadı.

Çatıda değişiklikler yapıldığını kail Derya Çabuk, “Artık izmarit mi attılar, bilmiyoruz. Alev aldı. Kendimizi hariç çetince attık. Başka bir komşumuz binayı toy almıştı. Çatı katını onarım ettiriyordu. Oradan yangın başladı. Şu anda eve giremiyoruz. İçeride kuşatılmış artan yok. Tadilat meydana getirilen kavuşum madun katları doluydu. Dumanı gördükten sonradan onlar da menfaatlerini boşaltma etti. Maddi ziyanı bilemiyoruz” dedi. Öte taraftan yangını itfa emek harcamaları açıktan görüntülendi.

Caner Sönmez - Davut Has
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?