Asayiş

Başıboş köpeklerin 10 yaşındaki çocuğa saldırdığı an kamerada

Ankara'nın Altındağ ilçesindeki evsiz barksız köpekler, 10 yaşındaki birlikte çocuğa saldırdı. Çocuğun bedeninde koyu çıban izleri oluştuğu öğrenildi. Korku komple o anlamış olur ise asayiş kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Başıboş köpeklerin 10 yaşındaki çocuğa saldırdığı an kamerada
02-01-2022 18:58

Olay, Altındağ kazasının Doğantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ramazan Aslan isminde 10 yaşındaki bebek yoldan geçmiş bulunduğu tam aylak köpeklerin saldırısına uğradı. Durumu ayırt fail yöre sakinleri bir vaziyete karışma ederek önemsiz evladı köpeklerden kurtardı. Olayın arkası sıra çevredekilerin suç duyurusu hakkında saldırının gerçekleştiği yere kolluk ve esenlik ekipleri irsal edildi. Vücudunda yoğun çıban izleri bulunan Aslan hastaneye kaldırılırken, dirimsel tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Köpeklerin hamle hatıra ise ortak marketin düzenlilik kamerası çeşidinden saniye saniye kaydedildi. Olayla ilişik anket başlatıldı.

“Çocuğu parçalamışlar”

Saldırı anına tanıklık fail yer sakinlerinden Serkan Nalbant ise bu cins olayların mahallede aşırı kalın yaşandığını belirterek, "Evdeydik, çabucak sesler duyduk. Çıktık baktık köpekler evladı parçalamış. Diğer komşumuz da köpekleri kovalamış. O tam da kılıç geldik. Ambulansı aradık. Çocuğun ailesini, yakınları aradım buraya getirdim. Sonra cankurtaran geldi.

Çocuğu hastaneye götürdüler. Çocukta minimum 50 - 60 dikişlik çıban vardı. Çocuğu erkeğe parçalamışlar. Polisler de geldi tetkik başlattı. Mahalleli kendisine çoğumuz çocuğun yardımına koştuk. Pantolonu yırtılmıştı. Kıyafet getirdik. Yaralarına buz koyduk. Çok yoğun yaraları vardı. Daha evvel de aşırı yol bu hadisat yaşandı. Sürekli yaşanıyor. Hepimizin evladı var. Ben çıkmaz köpeklerinin ortak an evvel toplanmasını istiyorum. Hepimiz efsanevi seviyoruz lakin bu kadarı da leziz değil. Akşam bulunduğu devir 20 - 25 köpek buraya iniyor. Bizler de sokağa çıkamıyoruz. Çocuğumu bakkala güçlü gönderemiyorum" dedi.

Ali Nargüner - Oğuzhan Halil Özbek

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?