Asayiş

Balıkesir'de 34 şahsa asayiş ve uyuşturucu operasyonu

Balıkesir'de kolluk ve jandarma ekiplerinin değişik icra ettikleri asayiş ve uyuşturucu operasyonlarında 34 şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara gönderme edilen 3 insan tutuklandı.

Balıkesir'de 34 şahsa asayiş ve uyuşturucu operasyonu
25-11-2021 08:53

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri umumi güvenliği ve asayişi iletmek şartıyla İl Merkezinde, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Bigadiç ve Edremit İlçelerinde çalışmalarda ayrışık suçlardan aranan 18 kişi gözaltına alınırken, adli makamlara irsal edilen 3 kişi tutuklandı. Yapılan aramalarda; 5 skor ruhsatsız tüfeği ve bunlara ilgilendiren 12 skor hartuç ele geçirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri umumi güvenliği ve asayişi iletmek şartıyla Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Karesi ve Kepsut ilçelerinde meydana getirilen çalışmalarda ve meydana getirilen sefer aramalarında; ayrışık suçlardan aranan 15 kişi gözaltına alınırken, 1 skor ruhsatsız silah ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu konu yapım ve ticaretine müteveccih meydana getirilen icraat neticesinde, Karesi İlçesinde uyuşturucu konu ticareti icra ettiği belirleme edilen 1 şüphelinin beden ve aracında meydana getirilen aramada; 270 gr. metamfetamin maddesi ele geçirildi. Cumhuriyet Savcılığının emri ile ele geçirilen malzemeye el konularak zanlı karşı adli tahkikata başlanıldı.

Hüseyin Tokmak
 

İLGİLİ HABER
FETÖnün TSK yapılanmasına müteveccih operasyon: 3 gözaltı FETÖ'nün TSK yapılanmasına müteveccih operasyon: 3 gözaltı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?