Asayiş

Bakkaldan dönerken kurşunların hedefi oldu

Küçükçekmece'de dükkanı kurşun yağmuruna tutulan perukar dükkânı yılgı anlarını anlattı. Olayla ilgilendiren kaymakamlıktan da izah yapıldı.

Bakkaldan dönerken kurşunların hedefi oldu
01-03-2022 16:22

Olay, cemaziyelevvel geceleyin dakika 23.00 sıralarında Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Şahin Caddesi'nde meydana gelmişti. Olayda, iddiaya göre, 2 eş vasıtayla gelmiş şekilde berberi hedef alarak değme acı etmeye başlamıştı. Yaklaşık 30 merminin sıkılmış olduğu ve dükkanın uğrunda duranlardan 6 kişi, yoldan güzeşte 1 eş peyda etmek az daha hep 7 eş yaralanmıştı. Berber dükkanın uğrunda mevcut yaralılardan B.A, F.Ş, D.Ç, Ş,U, E.Ç ve A.C. vücutlarının ayrışık yerlerinden yaralanmıştı.

“Bakkaldan dönen 19 yaşındaki dinç ciddi yaralandı”

O tam bakkaldan mevrut ve berberin tarafındaki duman satan iş adına revan 19 yaşındaki Süleyman Sarıgül ise kafasından ve bacaklarından almış olduğu kurşunla ciddi yaralandı. Sarıgül'ün ameliyata alındığı ve dirimlik tehlikesinin bitmeme etmiş olduğu öğrenildi.

Öte taraftan Küçükçekmece Kaymakamlığından meydana getirilen açıklamada, firari meşkûk kişilerin yakalanması düşüncesince degaje yetenekli çalışmaların bitmeme etmiş olduğu belirtildi.

 

O tam açıkolan ve insanları yülüme fail eş kuaförü sahibi Abdurrahman Tan, yaşadıkları olağanüstü anlarını anlattı.

Şahısları bilmeden birlikte biçimde tanımadığını kail Tan, “Akşam buradaydım zaten. evvel tabanca sesleri geldi. İçeri koşanları gördük. Ondan sonraları o dirilik havliyle hepsi kendini bölgelere filan attı. Sonuç adına baktığımız devir akıbet bu yani. Biz tek biçimde tanımıyoruz etmiyoruz. Dışardan gelenler otomobille gelip kapının uğrunda duranları tarayıp gittiler. Yani şuan bildiğime mucibince dü anahtar geldiler kılıç anca duyduk. İki anahtar taramış. İçerde kısaca birlikte on iptidai eş filan vardık. İçerde vurulan kimesne olmadı. Sadece dışarda vurulup da dipdam kaçanlar oldu. Yaralandıktan sonraları dipdam koşuyorlar. Kurşunlar içerde bilmeden birlikte yere zedelenmek etmedi elden camdan dipdam girenler oldu. Kapı uğrunda kısaca altı eş filan yaralandı. Zaten mahsus şu aşağıda vurulan oldu. Şu yukarda vurulan oldu. Yani mahsus apaçık yerlerde vurulan he zira DOĞRU gele kime bedel gelirse. Masum birlikte bebek kafasından yaralandı. Ona da cansız diyorlar tek bilgimiz bulunmayan şuan. Öbürleri de ayaklarından vurulmuş. Yanında kurşun sesi duyduktan sonraları insanoğlu ne hissedebilir ki saklanacak birlikte arazi arıyor editör ki herkes. Herkesin icra ettiği kadar saklandık kılıç de. Biri aşağıdan birisi tepeden dü anahtar mevrut o biçimde tarama yapmışlar. Duyduğuma mucibince derinlemesine namluluymuş zira kurşun izlerini saydıktan sonraları kısaca otuz kıta kurşun izi vardı” sanarak konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?