Asayiş

Ataşehir'de 'korna çaldın' dayağı kamerada

Ataşehir'de trafikte önüne çıktıkları motosikletli genci, kendilerine korna çalmış olduğu düşüncesince 5 isim zedelenmek etti. Darp anları düzenlilik kameralarına yansıdı.

Ataşehir'de 'korna çaldın' dayağı kamerada
02-10-2021 14:00

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü, Ataşehir'de meydana geldi. İddialara göre, motosikletiyle tempo biçiminde bulunan 19 yaşındaki Doğukan Tepe, trafikte ansızın önüne çıkan birlikte vasıtaya korna çaldı. Tepe'nin korna çalmış olduğu araçtan nazil iptidai kişi, kendilerine korna çalmış olduğu düşüncesince genci zedelenmek etti. Şüpheliler çeşidinden zedelenmek edilen Tepe, hastaneye kaldırılırken, manşet ekipleri şüphelileri tespit etmek düşüncesince emek vermek başlattı.

“Dayak yediğim anda 3 kat bayıldım herhangi birlikte seferinde beni ayıltıp esasen dövdüler”

Darp edilen Doğulan Tepe, “Ben motorumla yolda düzlem birlikte biçimde ilerlerken aracın bir tanesi sokaktan çevir sesi vermeden çabuk birlikte biçimde önüme print ego de korna çaldım. Korna sonrasında küfürleşme he henüz sonraları bana aracın içinde tabanca gösterdiler. Ben de o korkuyla aracısız sağa çektim onlar da önüme kırdı. Arabadan nazil 5 insan on paralık konuşmadan aracısız bana saldırdı. Dayak yediğim anda 3 kat bayıldım herhangi birlikte seferinde beni ayıltıp esasen dövdüler. Maddi adına da içsel adına da zararım var. Ben 10 gündür hariç çıkamıyorum, arkadaşlarımın yanına gidemiyorum en önemlisi de işime gidemiyorum. Ben darülfünun öğrencisiyim ekol düşüncesince servet biriktiriyordum lakin 10 gündür işime gidemiyorum bu benim düşüncesince ağır birlikte durum. Ben saldırganların bulunup cezalarını çekmelerini istiyorum” sanarak konuştu.

Öte yandan, zedelenmek hatıra düzenlilik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, zedelenmek edilen Tepe'nin yerden sendeleyerek kalktığı, sonrasında birlikte insan çeşidinden baştan zedelenmek edilmiş olduğu görülüyor.

Aykut Zor - Ömer Karaoğlu
 

İLGİLİ HABER
Liseli kız öğrenciler ekol çıkışı parkta sumsuk yumruğa gürültü etti Liseli kız öğrenciler ekol çıkışı parkta sumsuk yumruğa gürültü etti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?