Gündem

Arnavutköy'de dikkat çeken görüntü

Arnavutköy'de gereksiz birlikte arsaya otopark edilmiş 30 bakir makine dikkat çekti.

Arnavutköy'de dikkat çeken görüntü
17-12-2021 15:38

Türkiye genelinde makine stokçularına müteveccih denetleme ve operasyonlar sürerken, İstanbul Arnavutköy'de gereksiz birlikte arsada muntazır 30 el değmemiş makine dikkat çekti. Çoğunda plak namevcut ayrışık markalardaki el değmemiş otomobiller drone ile açıktan görüntülendi.

Fabrika ve iş yerlerinin derin bulunduğu bölgedeki arsanın etrafında düzenlilik önlemi olmaması da dikkat çekti. Otomobillerin stoklamak düşüncesince alana getirilip getirilmediği araştırılıyor.

Çevrede tevakkuf fail birlikte vatandaş, "Son 3 aydan bu yana otomobiller gelip gidiyor. Arabaların bazılarının plakaları var, bazılarının yok. Arabalar tek kullanılmıyor ihtimal burada yığılım ediliyor. Dolar yükseliyor ihtimal satacaklar etraf değerinin ilişkin bizim de birlikte bilgimiz yok. Burada oturuyoruz gelip gittiklerini görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bir apayrı mahalle sakini ise, "Araç yoğunluğu var. Araçların ne bulunduğu anlaşılan değil. Belki stoktur, ihtimal ihaleden tahsil edilen vasıtalar bilmiyoruz" niteleyerek konuştu.

Batuhan Toprak
 

İLGİLİ HABER
Ayakkabıcılara yığımlık darbesi Ayakkabıcılara 'stok' darbesi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?