Asayiş

Aracın bagaj kısmı açıldı, tekstil ürünleri yola döküldü

Sultangazi'de ortak pres sahipleri, tekstil ürünlerini kuruluşa teyit buyurmak kabil götürürken otomobilin bagaj kısmının açıkça bulunduğunu ayırt etmeyince, ürünleri yola düşürdü. Gittikleri yerde mamüllerin az bulunduğunu anlayan kadın, geçmiş olduğu güzergahtaki esnaf?

Aracın bagaj kısmı açıldı, tekstil ürünleri yola döküldü
21-11-2021 09:27

Olay, esbak güneş Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, havale hesabına giysi dikimi önleyen Elif Çolak Şahin ve Mehmet Kamal adlı pres malikleri ürünleri şirkete teslimat düşüncesince gittikleri esnada arabanın bagaj kapısının açıldığını ayırt edemeyince içinde 30 nüsha mevcut bağlardan birisi sokağa düştü. Bu hali ayırt fail ve 60 yaşında bulunduğu öğrenilen Celal Karataş ise peşlerinden anımsatmak düşüncesince seslendi ama sesini duyuramayınca bağı geçmiş yoldan kaldırıp kaldırıma koydu ortak müddet sonradan ise art döndüğünde halen ayrımsız yerde durduğunu ayırt edince ailesinin desteği ile alıp evine götürdü.

Elif Çolak Şahin, tekstil ürünlerinin ortak bağının az bulunduğunu ve otomobilin bagaj kısmının açıkça bulunduğunu ayırt etti. Bunun hesabına Çolak, geçmiş bulunduğu güzergahta mevcut topu topu esnafı tek tek dolaşarak asayiş kameralarını izlemeye başladı. Kamera görüntülerini inceleyici avrat şoke oldu. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde bagaj kapısının tempo şeklinde iken açıldığı ve malların sokağa düşmüş bulunduğu görülüyor. Esnafın desteği ile buğulanmış erkeğe vasıl Elif Çolak Şahin, ürünleri alıp şirkete tasdik etti.

İşletme sahibi Elif Çolak Şahin, "Burada havale hesabına ürün dikiyoruz siparişlerimizi tamamladık ve vasıtaya yükledik ama bagaj kapısı açıkça kalık ve giderken ortak deste iş düşmüş. Teslim ederken hali ayırt ettik Mehmet abi elden gine geldiğimiz yola akla yatkın yöneldi işi buluruz sanarak sonradan ego araç ile art döndüm ama bulamadık. Bir adet baba yarısı Allah razı olsun bulmuş geçmiş yaya kaldırımı kenarına koymuş. Sonra kızı ve damadı sanarak biliyorum onları çağırdı ve bu arada alıp işi evlerine götürdüler hâlâ sonradan da fotoğraflarını çekip biraz esnafa sormuşlar ama bizlere ulaşamadılar. Ben de hâlâ sonradan esnafın kameralarından araştırmaya başladım nerede düştüğünü nereye gittiğini o halde buldum baş döndürücü şükür bulduk ve şirkete tasdik ettik Allah kendilerinden razı olsun. Bizim düşüncesince maddiyattan baş döndürücü içsel kıymeti önemliydi" sanarak konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?