Asayiş

Antalya’da fırtına hastane dış kaplamasını söktü, ağaçları devirip, tekneleri beşik gibi salladı

Antalya'da çarpıcı bulunan boğanak ve fırtına, ağaçları yola ve vasıtaların karşı devirdi, müşterek hastanenin dış kaplaması yerinden söküp fırlattı. Yine fırtına zımnında falezleri döven dev dalgalardan limana sığınan tekneler ise adeta beşik gibi sallandı.

Antalya’da fırtına hastane dış kaplamasını söktü, ağaçları devirip, tekneleri beşik gibi salladı
07-12-2021 13:45

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının peşi sıra Antalya'da sabahleyin saatlerinde alevli fırtına ve boğanak çarpıcı oldu. Saatteki hızı 60 kilometreye denli yükselen alevli yel dolayısıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi E Bloğun dış kalama cephesi yerinden sökülüp yere düştü.

Kentin değişik noktalarında ağaçlar yollara ve vasıtaların hakkında devrildi. Sürücüler yağıştan ötürü ilerlemekte engel çekerken, şehremaneti ve itfaiye aracı aracı ekipleri site genelinde olumsuzluklara rağmen teyakkuza geçti.

Tekneler beşik gibi sallandı

Fırtına dolayısıyla oluşan dev dağalar, falezleri dövdü. Kaleiçi Yat Limanı'na sığınan balıkçı ve volta tekneleri de dalgalar dolayısıyla adeta beşik gibi sallandı. Limana mevrut kimi vatandaşların ise dev dalgaları fotoğrafladığı gözlendi.

Suat Metin - Ahmet Serdar Eser
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?