Asayiş

Ankara’daki patlamayla ilgili apartman sakini konuştu: 'Deprem oluyor zannettik'

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 4 bireyin yaralandığı 2 bireyin hayatını yitirdiği patlamanın deneyim tanığı ve apartman sakini Yasin Murat, “Evin içindeydim, Ailemle bu arada oturuyorduk. Biran hareket oluyor zannettik. Deprem kadar çatı sallandı” dedi.

Ankara’daki patlamayla ilgili apartman sakini konuştu: 'Deprem oluyor zannettik'
19-11-2021 08:13

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 4 bireyin yaralandığı 2 bireyin hayatını yitirdiği patlamayla ilgili apartman sakinlerinden ve Yasin Murat İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Patlama yaşandıktan sonraları lüp süresince olduklarını tamlayan Murat, “Evin içindeydim. Biran hareket oluyor zannettik. 5 ahit evvel eve girmiştim. Ailemle bu arada oturuyorduk. Deprem kabil yapı sallandı. Sallandıktan sonraları çöküntü sesleri geldi. Cama çıktım manşet ekipleri dışarıdaydı. Sordum ne he diye. Polisler bana patlama bulunduğunu söylediler. Bize binayı başlatın dediler. Bina kapısını açmaya çalışıyordum. Ama bap açılmadı. Camlar kırıldı hep” niteleyerek konuştu.

Patlama sırasında lüp süresince olduklarını tabir fail Murat, “Ben patlama bulunan evdeydim. Boşaltın dediler. Ben kapıyı açamadım. Kapı kitlenmiş patlama olunca. Balkondan polislerin sesi geldi. Yardım istedim bap açılmıyor diye. İtfaiye kadrosunu gönderdiler. Kapıyı kırdılar kılıç de anca çıktık. Biz evde 7 kişiydik. Hepimiz salim kurtulduk. Binada ayrıksı kişilerde vardı. Üst katımızda Iraklılar vardı. Polisler boşaltın dediler ama kılıç çıkmadık evden Kapı üzerimize kitlendi. Ailem ayrıksı yerde kalıyor şuan ego buradayım. Komşularla aram iyiydi Öğleyin kardeşlerimle bu arada oynuyorlardı. Bir pare kız evladı ölüm etmiş çocuklardan .Anneleri hamileydi. Bir de oğlanları vardı. Durumları ağırmış ama yaşıyorlarmış galiba” dedi.


Hidayet Türkyılmaz - Mehmet Kalay - Musa Erdoğan

İLGİLİ HABER
Ankara Valisi Şahinden Keçiörende birlikte binada meydana mevrut patlamayla ilgili açıklama Ankara Valisi Şahin’den Keçiören’de birlikte binada meydana mevrut patlamayla ilgili açıklama
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?