Asayiş

Amca evlatlarının miras kavgası: Ölü ve yaralılar var

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde çıkmaz ortasında için karşıya mevrut baba yarısı evlatları ortada çıkan dövüşte kökeninden silah ile yaralanan 3 kardeşten ikisi yaşamını kaybederken 1'i ciddi yaralandı.

Amca evlatlarının miras kavgası: Ölü ve yaralılar var
03-01-2022 17:34

Edinilen bilgiye göre, ilçeye ilişkin Hunat Mahallesi Gavremoğlu Caddesi üstünde Seyit Y. (30), Gaffar Mehmet Y. (20) ve Serdar Y. kardeşler, iddiaya mucibince aralarında miras yüzünden hasımlık mevcut baba yarısı evlatları Mehmet Y. ile karşılaştı.

Çıkan münakaşanın büyümesi dair Mehmet Y., yanı sıra bulundurduğu silah ile biberli etti. Başlarından yaralanan Seyit ve Gaffar Mehmet Y. fenomen durumunda yaşamını kaybederken Serdar Y. ise ağırbaşlı yaralandı.

Çevredekilerin vaziyeti bildirmesi dair fenomen hesabına baş döndürücü sayıda kolluk ve keyif kadrosu irsal edildi. Polis ekipleri kabilinden yakınlarda serbest düzenlilik önlemi alınırken, keyif ekipleri ise ağırbaşlı yaralanan Serdar Y. ile saçmalar zımnında yaralanan Mustafa A.'yı ambulansla hastaneye kaldırdı. Serdar Y.'nin dirimsel tehlikesinin bulunmuş olduğu öğrenildi.

İki kardeşin cenazesi, araştırmaların peşi sıra ölü açımı edilmek kabil sayrılarevi morguna kaldırılırken, kolluk ekipleri olayın peşi sıra kayıplara müdahil Mehmet Y.'yi belirlemek düşüncesince serbest yetenekli düzentileme başlattı. Olayla ilişik sormaca başlatıldı.

Eren Kan - Mükremin Kaya

İLGİLİ HABER
Husumetli aileler ortada çıkan silahlı dövüşte 1 insan yaşamını kaybetti Husumetli aileler ortada çıkan silahlı dövüşte 1 insan yaşamını kaybetti
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?