Asayiş

Alkollü sürücü önce küfürler yağdırdı, üzeri aranınca “Ama ayıp ediyorsun” dedi

Aksaray'da yetersiz ve 1.46 promil alkollü taşıt kullanırken gidiş geliş ekiplerine yakalanan sürücü önce küfürlü konuştu, sonraları da hastaneye gitmek kadar fevk araması yapılırken, “Ama ayıp ediyorsun” deyip sitem etti.

Alkollü sürücü önce küfürler yağdırdı, üzeri aranınca “Ama ayıp ediyorsun” dedi
08-12-2021 21:45

Olay, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üstünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde rutin karakol atan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri şek hakkında yolda seyreden 34 ZR 8170 plakalı Fiat bellik arabaya dur ihtarında bulundu. Durdurulan taşıt sürücüsü Mahsuni U.'nun (40) içki testinde sürücünün 1.46 promil alkollü bulunduğu belirleme edildi. Araç ve sürücünün sorgulamasını karşıcı takımlar sürücünün ehliyetine şimdi başlangıçta alkollü taşıt kullanmaktan 6 ay süreyle el konulduğunu ve halen ehliyetinin içeride bulunduğunu belirlerken, sürücüye alkollü taşıt kullanmaktan bin 639 TL ukubet kesip ehliyete el vaz süresini 2 yıla çıkardı.

Önce küfürler yağdırdı, üzeri aranınca “Ayıp ediyorsun” dedi

Trafikten men edilen taşıt çeken marifeti ile bağlanarak otoparka çekilirken, yazılan cezalara başkaldırı fail sürücü, “Yazın tamamı cezayı” deyip manşet memurlarına küfürlü konuşmalar yağdırdı. Ardından yaşanmış olan intihar vakalarını da doğranan gidiş geliş cezalarının yüzünden bulunduğunu anlatım fail alkollü sürücü, “Hepsi tepeden atlıyor işte. Sizin ayağınıza tepeden atlıyor. Bu nelerdir ya, beni yolda giderken durduruyor” dedi. Olay adına mevrut Asayiş Şubesi ekiplerince hastaneye gitmek gibi manşet aracına götürülen sürücü burada da manşet memurunun üstünü araştırmak istemesi üzerine, “Ama ayıp ediyorsun” niteleyerek sitem etti.

Yasin Can

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?