Asayiş

Akşener’e HDP tepkisi gösteren vatandaş: 'Benim değil milletin tepkisi bu'

Kırşehir'de partisinin iftar zamanı vakti programına eklenen ve Akpınar ilçesinde 'HDP ile gidersen tığ de yokuz, millette yok' diyerek tepki gösteren Mehmet İnce tepkisinin nedenini anlattı.

Akşener’e HDP tepkisi gösteren vatandaş: 'Benim değil milletin tepkisi bu'
22-04-2022 17:36

İHA muhabirine mütekellim Mehmet İnce; tepkinin özlük tepkisi değil, halkın tepkisi bulunduğunu söyledi. İnce, “Şehit ailesi arkadaşlarımı dinledim. Onlar hesabına da konuştum. Onların da tepkilerini anlattım” dedi.

"Akşener'den aldığım yanıt gönül tokluğu etmedi"

Akşener'e tepkisi sonrası almış olduğu cevabın kendisini gönül tokluğu etmediğini aktaran İnce, “Aldığım yanıt beni gönül tokluğu etmedi, İnşallah anlattığı gibidir. Millet hesabına HDP ile baş başa olmayın sanarak tepkimi verdim. Başka da sıkıntım yok. Ne yapıyorsa yapsın lakin akıllıcasına olanı yapsın. Ne HDP, ne de Meral Akşener ile sıkıntım yok. Tepkim halkın tepkisi. Akşama denli kahvehanede oturuyorum. Şehit aileleri ve bizlerin sohbetlerinde bu gestalt daim konuşuluyor” sanarak konuştu.

İYİ Parti Lideri Akşener, Kırşehir programı ziyaretlerine Akpınar ilçesinde başlamış sürücü emeklisi Mehmet İnce'nin tepkisiyle karşılaştıktan sonraları Boztepe ilçesini görüşme ederek il merkezinde iftar zamanı vakti programına katılmıştı.

Enderhan Öz
 

İLGİLİ HABER
Vatandaştan Akşenere tepki: “HDP ile gidersen kılıç de yokuz, millet de yok” Vatandaştan Akşener’e tepki: “HDP ile gidersen kılıç de yokuz, millet de yok”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?