Politika

AK Parti'li Özhaseki'den İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugünkü kol toplantısında kendisiyle ilişik kullandığı ifadelere tepki gösterdi.

AK Parti'li Özhaseki'den İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e tepki
01-12-2021 16:26
Ankara

Özhaseki, açıklamasında, 27 Kasım'daki AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda meydana getirdiği açıklamanın, birtakımı neşriyat organlarınca kusur servis edildiğini ve bu iletişim araçları müesseselerinin düzelti yayımlamasına rağmen, Akşener'in kadro toplantısında kendisini maksat aldığını belirtti.

Akşener'in, "Milletimize bariz deniz sevgisiyle bildiğimiz birlikte AK Parti yöneticisi, 'Bizden evvel dağlarda aç canlı insanoğlu vardı' diyor" ifadesini kullandığını aktaran Özhaseki, şunları kaydetti:

"Yalan ve kara sizin amentünüz olmuş. Günler öncesinde ajansların kusur geçmiş olduğu ve doğrudan sonra hatasını bildirme yazar düzelttiği birlikte haberi gündeme getirmeniz, sizin düşüncesince birlikte sıkılma vesilesidir. Bu durum, siyasal ahlaktan ne denli mahrum olduğunuzun en bariz göstergesidir. Dağda yaşayanlar, sizin ve zarfında bulunduğunuz Millet İttifakı'nın siyasal ortağıdır. Siz onlardan dayanaklık etmek alır, fakat onlara paradigma angıç gerersiniz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?