Politika

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye kar tepkisi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "İBB yönetimi tarafından, lüzumlu ve tam tedbirlerin alınmaması sonucunda kadın, erkek, çocuk, buğulu beniz binlerce vatandaşımız yollarda viran kaldı." dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye kar tepkisi
25-01-2022 11:28
İstanbul

Kabaktepe, toplumsal iletişim araçları hesabından yayınladığı videoteyp mesajda, esbak tesirini fazla kar yağışının arkası sıra İstanbulluların kıygın olduğunu, İBB çeşidinden lazım ve tam tedbirlerin alınmadığını söyledi.

İstanbul'un algı, anahtar ile yönetilemeyeceğinin, açıktan kumandayla gözetim edilemeyeceğinin çağ görüldüğünü tamlayan Kabaktepe, "İBB yönetiminin yıkılış öyküsüne şehadet ediyoruz. Hepimiz biliyoruz ki, bu eren şehre kar evvela kat yağmıyor. Daha evvela de benzeri iklim muhalefetini görmüş oldu İstanbul. Ama evvela kat bu denli aciz, bu denli biçare kaldı." ifadelerini kullandı.

Kabaktepe, meteorolojinin eyyam öncesinden sayaç vererek, ısrarlı ikazlarına karşın bu mağduriyetin yaşandığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"İBB yönetimi tarafından, lazım ve tam tedbirlerin alınmaması sonucunda kadın, erkek, çocuk, buğulanmış beniz binlerce vatandaşımız yollarda bitkin kaldı. Bütün bu mesuliyetsizlik ve aldırışsızlık yetmezmiş denli tümüyle yaşananlara itiraz ettiler, seslerini çıkardılar niteleyerek İstanbullular trol anons edildi. Yaşananlar CHP'li İBB yönetiminin şehre görev niteleyerek ortak derdinin olmadığını, tersine ayrıksı hesaplar ardında koştuğunu ortak nöbet şimdi göstermiştir. Sayın İBB yöneticilerine, İBB Başkanına buradan soruyorum, tuzlamanız müstelzim metodları tuzlamaktan sizleri alıkoyan nedir? Yolda artan yurttaşlarımıza ortak tas çorba, ortak bardak su vermekten sizi alıkoyan nedir? Küremeniz müstelzim karları, küremekten sizi alıkoyan nedir? Beceriksizliğiniz ve gözetim zaafınız dolayısıyla trafikte artan beniz binlerce vatandaşımıza taşlama ika sınırını ve hakkını kimden alıyorsunuz. Biliniz ki, İstanbul iyesiz değildir. İstanbullular bu ayazın üstesinden dirimlik fakat bu yapmış olduğunuz aymazlığı katiyen unutmaz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?