Asayiş

Acil serviste doktora saldırı!

Pendik'te, hastanenin aceleci serisine mevrut ve alkollü bulunduğu kanıt edilen müşterek kadın, aceleci serviste işyar Pratisyen Doktor Esma Demir'e saçını arkadan çekerek saldırdı. Çevredekiler kadının saldırısını engelleyip doktoru kurtarmaya çalıştı. Olay anları asayiş

Acil serviste doktora saldırı!
20-11-2021 08:02

Saldırgan hanımdan şikayetçi bulunan Doktor Esma Demir ise olayın görüntülerini içtimai iletişim araçları hesabından paylaşarak hale tepkime gösterdi.

Olay, 17 Kasım Çarşamba haset sabahleyin saatlerinde Pendik Devlet Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, KADES uygulaması suç duyurusuna layıkıyla manşet gittiği otelde gürültü fail birlikte çifti keyif kontrolü düşüncesince Pendik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kavgaya müdahil ve alkollü bulunduğu tez edilen avrat götürülmüş bulunduğu hastanenin çabuk servisinde memur Pratisyen Doktor Esma Demir'e saldırdı. Demir'in saçını arkadan sara çekici hanıma polisler ve çevredekiler karışma etti. Doktor Demir'in saçı levent boylu uğraşlar kararı hanımdan kurtarılabildi.

Doktor Esma Demir, ismi daha öğrenilemeyen hanımdan şikayetçi oldu. Polisin vakayla ilgilendiren incelemesi sürüyor.
“Buna ne zaman, nasıl, ki 'dur' diyecek, bilmem lakin bundan böyle yeter”

Öte taraftan Esma Demir içtimai iletişim araçları hesabından vakası duyurdu. Olay anına bağlı görüntüleri de paylaşan Demir, “Ben çabuk serviste çalışmakta bulunan birlikte doktorum. 17 Kasım haset sabaha erinç nöbette iken fiziki şiddete sunulan kaldım. Olay bulunduğu için bu yana kafamı toplamaya rahat olmaya üzülmemeye çalışıyorum lakin emin olun bu hakkıyla sandığımdan şimdi zormuş. Bana ansız hasbi hücumcu kişi kendisince adli süreçler başlatıldı. Bu görüntüleri buraya almak beni ne denli yaralıyor kestirim caba edemezsiniz. Ancak görmeyen gözler ihtimal bu defa görür iri birlikte farkındalık oluştururum umuduyla bu videoyu sizlerle pazarlık etmek istiyorum. Sağlık personelleri adına bir çok devir uğradığımız sözel şiddete erinç maatteessüf tepkisiz kalmaya çoktan başlamıştık fakat bu ve bunun denli hadisat da on paralık de az yaşanmıyor biliyorum. Bir devir benim de başıma gelebileceğinin korkusunu çalışırken içimde daim taşıyordum. Mesleğimde 2.yılımın şimdi başındayken uğradığım bu hüküm ümidimi, şevkimi bolca bitirse de gine de bağırmak istiyorum. Buna ne zaman, nasıl, ki 'dur' diyecek, bilmem lakin bundan böyle yeter" ifadelerine arazi verdi.

Muharrem Çam
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?