Dünya

ABD'de Yale Üniversitesi'nde bomba alarmı

ABD'nin Connecticut eyaletindeki New Haven kentinde arazi meydan Yale Üniversitesi kampüsünde bomba suç duyurusu hakkında manşet ekipleri, kampüsteki nice binayı boşaltma etti.

ABD'de Yale Üniversitesi'nde bomba alarmı
05-11-2021 23:45

ABD'nin Connecticut eyaletindeki New Haven kentinde arazi meydan Yale Üniversitesi kampüsüne müteveccih bomba suç duyurusu yetkilileri harekete geçirdi. Bomba suç duyurusunun arkası sıra kolluk ve ABD İç Güvenlik Bakanlığı'na ilişkin takımlar görüngü adına atıf edildi.

Acil servis ekipleri ise yerleşke etrafında arazi meydan High Caddesi ile Chapel Caddesi'nin kesiştiği alana yerleşti. Polis, üniversitenin "Eski Kampüs" isimli sanlı kampüsünde arazi meydan Üniversite Tiyatrosu, Johnathan Edwards binası, Yale Sanat Galerisi, Vanderbilt Salonu, Welch Salonu ve Grace Hopper binası müdahale iktisap etmek gibi nice binayı boşaltma etti.

Ayrıca polis, Eski Kampüs ve High Caddesi ile George Caddesi'nin kesiştiği alanı piyon ve anahtar trafiğine kapatırken, kolluk çeşidinden meydana getirilen açıklamada, alanda arazi meydan çabucak çok binaya bomba yerleştirildiğine değgin 8 suç duyurusu aldıkları kaydedildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?