Dünya

AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Schinas’ten Türkiye’ye 'göçmenler' konusunda teşekkür

Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas, göçmenler konusunda Türkiye'ye teşekkür geçirmek düşüncesince Ankara'ya geldiğini belirterek, “Türk makamlarına teşekkür geçirmek ve göç ve asayiş alanındaki umumi işbirliğimizi şimdi da pekiştirmek üzere Ankara'

AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Schinas’ten Türkiye’ye 'göçmenler' konusunda teşekkür
18-11-2021 18:35

Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas, hükümet temsilcileriyle yapacağı eş dal film film müzakere düşüncesince Ankara'ya eş görüşme gerçekleştirdi. Göçmenlerin, Belarus diyeti kabilinden eş anahtar durumuna getirilmesine akıbet verilmesi düşüncesince anahtar hasep haiz şerik devletlere müteveccih eş dal film film ziyaretin dördüncü durağı bulunan bu ziyaret, göç ve düzenlilik mevzusundaki umumi iş birliğini henüz da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Avrupa Komisyonu'nun göç ve düzenlilik politikalarının koordinasyonundan mesul Başkan Yardımcısı Margaritis Schinas ziyareti evveliyat meydana getirdiği açıklamada şunları söyledi:
“Göç yönetimi, eş hata sergilenmesini müstelzim eş alandır. Aynı sürede hem Avrupa Birliği aynı sürede Türkiye düşüncesince eş eş önceliktir. Göç alanındaki umumi işbirliğimiz çerçevesinde, çalışmalarımızı başarıyla sürdürüyoruz. Şimdi, talih destekli insanoğlu kaçakçılığı karışma melez tehditleri de ele almamızın zamanıdır. Bugün, biçare göçmenlerin kaçakçılık şebekeleri kabilinden sömürme edilmesine dur erişmek düşüncesince akıbet çağda almış oldukları tedbirler nedeniyle Türk makamlarına teşekkür eylemek ve göç ve düzenlilik alanındaki umumi işbirliğimizi henüz da perçinlemek neredeyse Ankara'ya geliyorum."

Mevlüt İşli

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?