Asayiş

7. kattan düşen Sedefnur'un erkek arkadaşı tutuklandı

Kocaeli'de, 23 yaşındaki Sedefnur Çağlar'ın 7. kattan düşerek ciddi yaralanmasına bağlı gözaltına tahsil edilen kolluk memuru erkek arkadaşı A.A. tutuklandı.

7. kattan düşen Sedefnur'un erkek arkadaşı tutuklandı
11-01-2022 10:32

Olay, cemaziyelevvel sabahleyin 06.30 sıralarında Körfez ilçesinde mevcut Körfezkent Sitesi 3'üncü aşama A-11 Blokt'a meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi sonuç derslik talebesi Sedefnur Çağlar (23), manşet memuru bulunan arkadaşı A.A. ile beraberce gene manşet memuru bulunan arkadaşları O.Ç.'nin evine gitti. İddiaya göre, Sedefnur Çağlar sabahleyin saatlerinde 7. katta mevcut dairenin penceresinden dun düştü. İhbar hesabına fenomen namına keyif ekipleri gönderme edildi.

Yoğun bakımda tedavisi sürüyor

Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Sedefnur Çağlar'ın ciddi yaralandığı öğrenildi. Yoğun görev ünitesinde otama dibine tahsil edilen güre kızın ailesinin Sivas'ta oturduğu, vakadan sonraları elden Kocaeli'ye geldikleri tabir edildi. Genç kızın ve evde mevcut gayrı şahısların şeb ezanı saatlerinde beraberce içki aldıkları öğrenildi.

Olayın peşi sıra harekete güzeşte güvenlik büro ekipleri, evde mevcut manşet memurları A.A. ile O.Ç.'yi ve E.Ş. isminde güre kızı gözaltına aldı. Gözaltına tahsil edilen A.A.'nın ifadesinde, kız arkadaşı Sedefnur ile beraberce arkadaşı O.Ç.'nin evine misafirliğe gittiklerini, burada içki aldıklarını ve sabaha hesabına adsız sansız müşterek nedenle Sedefnur ile münakaşaya başladıklarını, ağız dalaşı esnasında kız arkadaşının balkondan atladığını öne sürdü.

O.Ç. ve E.Ş.'nin ise ifadelerinde, fenomen esnasında uyuduklarını, bağrışmalara uyandıklarını ve balkondan aşağıya baktıklarında da Sedefnur Çağlar'ı yerde yatarken gördüklerini söyledikleri öğrenildi.

Polis memurları A.A. ve O.Ç.'nin açığa alındığı bildirildi. O.Ç.'nin müddeiumumilik kabilinden başıboş bırakıldığı, A.A.'nın ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

Mustafa Taşören - Cihan Atik
 

İLGİLİ HABER
7nci kattan düşen Sedef Nurun erkek arkadaşının ifadesi ortaya çıktı 7'nci kattan düşen Sedef Nur'un erkek arkadaşının ifadesi ortaya çıktı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?