Asayiş

500 lira nafaka isteyen eşini 12 yerinden bıçakladı

Gaziantep'te müşterek şahıs, metrukiyet etabındaki eşini 500 lira nafaka istediği düşüncesince 12 yerinden bıçaklayarak ağırbaşlı yaraladı. Ağır vurulan eş kaldırıldığı hastanede hayat mücadelesi verirken, mutsuz kadının evlatları yaşananlara başkaldırma ederek babal

500 lira nafaka isteyen eşini 12 yerinden bıçakladı
27-10-2021 15:00

Olay, evvel geceleyin ezanı saatlerinde Şahinbey ilçesi Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Çakır (62), ortak süredir nafaka yüzünden ağız dalaşı yaşamış bulunduğu ve ayrılmak kabil bulunduğu eşi Behiye Çakır'ın (56) annesiyle yaşamış bulunduğu evinin önüne geldi. Evin uğrunda ortak müddet gözleyen şahıs, şimdi sonraları elindeki bıçakla ayrılmak kabil bulunduğu eşi Behiye Çakır'a saldırdı. Şahıs, eşini vücudunun ayrışık yerlerinden 12 bıçak darbesiyle ağırbaşlı yaraladı.

Ağır vurulan eş hastanede hayat mücadelesi veriyor

Yaşanan olayın peşi sıra eşini ağırbaşlı yaralayan kişi bölgeden kaçarken, ağırbaşlı vurulan Behiye Çakır ise çevredeki vatandaşların suç duyurusu ile fenomen hesabına mevrut afiyet ekipleri çeşidinden meydana getirilen evvel müdahalenin peşi sıra hususi ortak hastaneye kaldırıldı. Ağır vurulan bahtsız kadının dirimlik tehlikesi sürerken, eşini caniyane bıçaklayan kişi ise kolluk ekiplerine doğrulama oldu.

"Benim annem 12 yerinden bıçaklandı, kimden ne talebim kabil ki"

Yaşanan olayın peşi sıra hale ayaklanma fail ve babalarının adalet etmiş bulunduğu cezayı almasını isteyen bahtsız kadının kızı Serpil Köseler, "Annem kapının uğrunda otururken babam çıkıp geliyor. Annem de bunu görür görmez kapıyı kapatıp gönül giriyor. Sonrasında babam kapıyı zorlayarak gönül giriyor. Bu esnada annem yere endişe annemin için atlayarak 12 yerinden bıçaklıyor. Benim annem şu an ağırbaşlı dertli ve yaşamı riski var. Benim annem bunu adalet etmedi, bunun biricik nedeni annemin 500 teklik nafaka istemesi. Annemin hali aşırı kritik. Her tarafı çıban üzüntülü içinde. Annem ölüyor benim kimden ne talebim kabil ki. Annemin kurtarılmasını istiyorum" dedi.

"En ağırbaşlı cezayı alsın, ego o erkeğe ağababa üstelik buyurmak istemiyorum"

Annesini 12 yerinden bıçaklayan babasının adalet etmiş bulunduğu cezayı almasını isteyen Behiye Çakır'ın oğlu Ahmet Çakır, "Annem, babam çeşidinden 12 yerinden bıçaklanmış. Durumu aşırı ağır, dirimlik tehlikesi var. Benim biricik beklentim bunu karşılayıcı babamın en ağırbaşlı cezayı almasıdır. Hatta müebbet delik cezası almasını istiyorum. Ben o erkeğe ağababa üstelik buyurmak istemiyorum. Bir insanoğlu 12 yerinden bıçaklanır mı? Günahtır, yazıktır. Hak etmiş bulunduğu cezayı almasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Benim kızımı 12 yerinden bıçakladı"

Olaya tanık bulunan Behiye Çakır'ın anası ise, "Kızım kapının uğrunda otururken geldi. Kapıyı zorladı ve gönül girdi. Sonrasında da 12 yerinden bıçakladı ve kaçtı. Kızımın hali aşırı kötü, kendine gelmiyor, her daim uyutuluyor. Kızım ağırbaşlı yaralandı" diyerek konuştu.

Önce kaçtı, sonraları doğrulama oldu

Boşanmak kabil bulunduğu eşini 12 yerinden bıçaklayarak ağırbaşlı yaralayan Ali Çakır ise evvela kolluk ekiplerinden kaçtı, şimdi sonrasında ise kaçacak yer bulamayan şahıs, kolluk ekiplerine doğrulama oldu. Gözaltındaki işlemleri tamamlanan Ali Çakır, adli makamlara irsal edildi. Şüpheli şahsın, adliyedeki işlemlerinin peşi sıra tutuklanarak cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

Said Vakkas Yağcı
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?