Asayiş

3 günlük evli çiftin tartışması kanlı bitti

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 3 günlük evli Zeynep Y. S. ve Mehmet Sönmez çiftinin kavgası kanlı bitti. Eşi ile tartışan Mehmet Sönmez bıçakla yaralanmış yerine kaldırıldığı hastanede yaşamını kaybetti. İfadesi tahsil edilen eş ise, evi vazgeçme geçirmek istemesinin peşi

3 günlük evli çiftin tartışması kanlı bitti
24-09-2021 09:45

Edinilen bilgiye göre, Yeniyurt Mahallesi'nde meydana mevrut olayda, 18 Eylül Cumartesi haset evren evine giren Zeynep Y. (24) ve Mehmet Sönmez (29) çifti adsız sansız sebeple tartıştı. İddiaya mucibince tartışma, Zeynep Y. S.'nin evi vazgeçme buyurmak istemesi için çıktı.

İhbar için adrese esenlik ve jandarma ekipleri gönderme edildi. Bıçaklanmış adına ağırbaşlı yanık mevcut Mehmet Sönmez, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafın meydana getirilen önceki müdahalesinin arkası sıra ambulansla kaldırıldığı Dörtyol Devlet Hastanesinde hepsi müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Mehmet Sönmez'in cenazesi, meydana getirilen ölü açımı sonrası yakınlarınca konfirmasyon alınarak toprağa verildi.

Olayla ilgilendiren Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan sormaca kapsamında ifadesi tahsil edilen Zeynep Y. S., kendisinin evi vazgeçme buyurmak isteyince kocasının "Gidersen kendimi öldürürüm" dediğini, ısrar eden olması için ise eline geçirdiği bıçağı göğsüne sapladığını tez etti.

Adli tababet tutanağının beklendiği vakayla ilgilendiren soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Geriye ise çiftin cilt merasiminde çekilen ve toplumsal iletişim araçları hesaplarından paylaşılan büyüklük görüntüleri kaldı.

Necati İvgin
 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?