Spor

2 bin rakımdaki olimpik yüzme havuzu kapılarını hususi küçüklere açtı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın başta sakat yurttaşlar düşüncesince başlatmış olduğu "Mutlu Çarşamba Projesi'' kapsamında, Erzurum'un 2 bin rakımdaki olimpik yüzme havuzunda hususi küçüklere müteveccih yüzme etkinliği düzenlendi.

2 bin rakımdaki olimpik yüzme havuzu kapılarını hususi küçüklere açtı
16-02-2022 16:31
Erzurum

Milli kadro sporcularının efdal irtifada kuvvet ambarlamak düşüncesince yeğleme etmiş olduğu havuza Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce servislerle getirilen hususi çocuklar, burada eğitmenler nezdinde havuza girdi. Ailelerin de katılmış olduğu etkinlikte, yüzme eğitimi sunulan çocuklar suda sevinçli devir geçirdi.

Vali Okay Memiş, burada gazetecilere icra ettiği açıklamada, 81 ilde meri projenin Erzurum’da ise nice spor salonunda bitmeme ettirildiğini söyledi.

Kentteki havuzun bulunmuş olduğu yükselti bakımından Avrupa’daki 'tek' olma ayrıcalığı taşıdığına ayraç fail Memiş, "Almanya, Slovakya kadar eş ve koca yüzme takımları burada kampa giriyor. Bu salonlar elden takımlara değil yurttaşlarımıza da rastgele devir açık. Bugün de hususi çocuklarımızla birlikteyiz. Sadece yüzme havuzu değil dört başı mamur spor tesislerimize rastgele çarşamba hususi çocuklarımızı göreceğiz." dedi.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?