Asayiş

1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de yaralamıştı! Bir başka cinayetini daha itiraf etti

Ankara'nın Mamak ilçesinde müşterek kişi takanak verecek anlaşmazlığı dolayısıyla 1 kişiyi öldürürken, 1 kişiyi de ciddi yaraladı. Polis ekipleri şüpheliyi belirlemek düşüncesince gittiği iş durumunda 1 naaş daha buldu. Gözaltına tahsil edilen kuşkulu ise evvel sorgusund

1 kişiyi öldürüp 1 kişiyi de yaralamıştı! Bir başka cinayetini daha itiraf etti
07-11-2021 09:37

Olay, zaman 20.00 sıralarında Mamak ilçesi Demirlibahçe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya mucibince kombici dükkanı işleten Sinan Bayat(70) ortak müddet evvela dolandırıldığı Mürsel Acar (60) ve Erdoğan Çakmak (61) ile buluştu.

Üç kişi ortak müddet tartıştıktan sonra, fenomen kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi kararında Sinan Bayat, yanında getirmiş bulunduğu tabanca ile Acar ve Çakmak'a acı yazar fenomen yerinden kaçtı. Olay hesabına mevrut keyif ekipleri Acar'ın vücuduna sadme fail mermilerle fenomen durumunda yaşamını kaybettiğini belirlerken, Çakmak'a ise fenomen durumunda icra ettikleri evvela müdahalenin arkası esna Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne irsal etti. Çakmak'ın durumunun ciddi bulunduğu öğrenildi.

Arkadaşını kendisiyle dalavere geçmiş bulunduğu düşüncesince öldürmüş

Olayla bağlanmış anket başlatırken, Sinan Bayat'ın Çankaya ilçesi Birlik Mahallesi'ndeki iş durumunda bulunduğunu belirleyen kolluk ekipleri adrese harekât gerçekleştirdi. Şüpheli Sinan Bayat'ın yanı esna dükkanında ortak koca ölü bedeni daha bulundu. Gözaltına tahsil edilen Bayat, cesedin arkadaşı Hicabi Çınar'a (61) ilişik bulunduğunu ve ortak hafta evvela öldürdüğünü itiraf etti. Bayat, evvela ifadesinde arkadaşı Hicabi Çınar'ın dolandırıldığı düşüncesince kendisiyle dalavere geçtiğini bunun ilişkin Çınar'ı öldürdüğünü söyledi. Olayla bağlanmış anket sürüyor.

Mehmet Kalay - Hidayet Türkyılmaz

İLGİLİ HABER
İzmirde esrarlı cinayet: Göğsünden vurularak öldürüldü İzmir’de esrarlı cinayet: Göğsünden vurularak öldürüldü
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?